Gråt da babyene ble født

- Det var et veldig emosjonelt øyeblikk, sier Céline Dions ektemann.

TOK TIL TÅRENE: - Da de viste oss den første babyen, som gråt - da begynte vi å gråte også, sier lykkelige René Angelil, som i helgen ble far til to tvillinger. Foto: All Over Press
TOK TIL TÅRENE: - Da de viste oss den første babyen, som gråt - da begynte vi å gråte også, sier lykkelige René Angelil, som i helgen ble far til to tvillinger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag kom nyheten om at sangstjernen Céline Dion (42) har blitt mamma nok en gang. Den velkjente sangerinnen, ble nemlig i helgen mor til to tvillinggutter ved St. Mary's medisinske senter i Florida.

Nå avslører 42-åringen og ektemannen, René Angelil, at de to etter fødselen var overveldet av en enorm lykkefølelse, som gjorde at tårene falt svært, svært lett.

- Da de viste oss den første babyen, som gråt - da begynte vi å gråte også, sier Angelil i det canadiske underholdningshowet «Etalk» mandag.
 
Dion har lenge vært åpen rundt sine fruktbarhetsproblemer. Helgens babylykke kom etter hennes sjette prøverørsforsøk på cirka ett år.

- Det var et veldig emosjonelt øyeblikk, og selv om vi ikke snakket til hverandre, tenkte vi begge på tiden det tok. Vi er veldig heldige og veldig priviligerte som fikk disse barna, mener den 42 år gamle superstjernens ektemann.

Fødselen var ikke bare en drøm som ble virkelig for Dion og Angelil, men også for deres ni år gamle sønn, René-Charles.

- Han var veldig, veldig fornøyd med at det ble gutter. Jeg husker for noen få måneder siden, da mamma snakket med ham om den dagen vi fikk vite om det ble en gutt og en jente eller to gutter eller to jenter. Han pekte bare på mammas mage og sa «Jeg håper ikke det er for mange jenter inni her», forteller René Angelil, ifølge People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun har gått opp 15 kg og har det fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer