Gråt av glede over Michaels friskmelding

Catherine Zeta Jones tok til tårene da hun fikk vite at Michael Douglas' kreftsvulst er borte.

TAKNEMMELIG: - Vi er så takknemlige for den fantastiske behandlingen Michael har fått, sier Catherine Zeta Jones. Foto: All Over Press
TAKNEMMELIG: - Vi er så takknemlige for den fantastiske behandlingen Michael har fått, sier Catherine Zeta Jones. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag kom den svært gledelige nyheten om at filmstjernen Michael Douglas' (66) kreftsvulst er borte, og at han nå kan se frem til langt lysere tider.

Det var under et intervju med Matt Lauer i «the Today Show» at stjernen fortalte at den tøffe kreftbehandlingen har hjulpet, og at han nå er på bedringens vei. 

- Jeg føler meg bra, lettet. Svulsten er borte. Men jeg må på undersøkelse hver måned nå for å forsikre at den ikke kommer tilbake, sa Douglas i intervjuet.

Skuespillerstjernen ser også optimistisk på livet etter å ha gjennomført både strålebehandling og cellegiftkur for å bli kvitt svulsten som satt i tungeregionen.

- Jeg tror oddsen med svulsten borte, og med det jeg vet om denne typen kreft, at jeg har slått den, sier Douglas.

Det var imidlertid ikke bare Douglas som var overlykkelig over den positive beskjeden fra legene. 

Også Michaels kone, filmstjernen Catherine Zeta Jones (41), skal ha blitt svært følelsesladet og forteller at hun knakk sammen i gråt da hun fikk beskjeden, skriver The Sun. 

- Jeg gråt, har stjernen uttalt, og innrømmet samtidig at dette var «en fantastisk start på det nye året»:

- Vi er så takknemlige for den fantastiske behandlingen Michael har fått, sier hun.

Paret feiret det hele med barna Dylan (10) og Carys (7) på deres favorittrestaurant i New York, og Michael selv innrømmer at sykdommen har fått han til å sette enda større pris på familien.

- Plutselig slo det meg hvordan kjærligheten fra min familie, mine venner, og fra mine fans hadde et mye dypere nivå enn jeg har sett for meg før. Det ga meg ny innsikt i hvor dyrebart det er med gode venner og familie, sa Douglas i «the Today Show».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Svulsten er borte