DASKER'N: Jenny Skavlan var med å introdusere en ny dans og en ny pizza på TV. Slikt blir man populær av.  Foto: Grandiosa.no
DASKER'N: Jenny Skavlan var med å introdusere en ny dans og en ny pizza på TV. Slikt blir man populær av. Foto: Grandiosa.noVis mer

Grandis-jenta snakker ut

"Grandiosajenta" har aldri kjøpt ferdigpizza, men på grunn av den har hun fått en gedigen fanklubb.

SEHER.NO: Jenny Skavlan (21) var med i en reklamesnutt på TV, og fikk 2906 medlemmer i seks ulike grupper på Facebook. Men "Full pakke"-Jenny har aldri selv kjøpt ferdigpizza, ifølge Dagbladet Fredag.

- Nå finnes det jo til og med Facebook-grupper for folk som har vært på "Idol"-audition så det er vel ikke så sykt, det her, sier Jenny til avisen.

Men det er litt sykt. Etter en reklame på et minutt for Gradiosas nye lørdagspizza, med full pakke av dansetrinn som "Dasker’n" og "Spiser’n" og shamanamadong har Frogner-jenta fått hele seks grupper på Facebook: "Jenny Skavlan er DIGG", "Jenny Skavlan er fortsatt DIGG", "For oss som digger Jenny Skavlan", "For alle de som er LITT styggere enn Jenny Skavlan", "For alle de som er LITT finere enn Jenny Skavlan" og gruppen "Grandiosa Full Pakke-dama er heit."
Ikke uventet er det gruppa "For alle de som er LITT finere enn Jenny Skavlan" som har færrest medlemmer.

Men selv om hun innrømmer at hun har fått det med seg, synes hun ikke det er like hyggelig med all oppmerksomheten.

- Nei. Men jeg velger å ikke engasjere meg. Det er vel mest gutter i konfirmasjonsalderen som er aktive. Og hvis Grisegutt_92 synes det er spennende at jeg danser "Full Pakke"-dansen, så kan jeg godt spre litt glede, jeg, altså, sier hun.

- Det er jo ikke som om de kommer og banker på døra mi med, hva skal jeg si, snoppen i hånda, sier Jenny, som bor i København, der hun studerer mote og design.

Etter at Jenny Skavlan hadde hovedrollen som 8-åring i "Jakten på nyresteinen" har hun vært med i flere reklamer enn for Grandiosa, både for edelgris og opplysningsfilm for egg og hvitt kjøtt. Men etter jul starter hun innspillingen av en norsk kinofilm.

- Det er ikke for å være viktig og mystisk, jeg har bare fått beskjed om å ikke si noe mer, sier hun til Dagbladet Fredag.

LES OGSÅ: Jenny Skavlan misbrukt på nett

Her kan du få et gjensyn med reklamen: