- Grand Prix skaper tapere

Johnny Logan mener Grand Prix skaper flere tapere enn vinnere.

FIKK ALKOHOLPROBLEMER: Johnny Logan er en av svært få artister som har blitt stor internasjonal kjendis etter Grand Prix. Men han endte opp med alkoholproblemer etter suksessen. Foto: SCANPIX
FIKK ALKOHOLPROBLEMER: Johnny Logan er en av svært få artister som har blitt stor internasjonal kjendis etter Grand Prix. Men han endte opp med alkoholproblemer etter suksessen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Av årets 39 konkurrenter, vil kanskje to stå tilbake som vinnere. De andre blir fort glemt. Det har vært annerledes for meg: Grand Prix har betydd alt. Konkurransen både åpner og lukker dører. For meg har denne store TV-konkurransen åpnet dører, sier Johnny Logan (56) til VG.

Logan er den eneste artisten som har vunnet Grand Prix tre ganger. Han sang selv «Whats another year» i 1980 og «Hold me now» i 1987, og i 1992 vant Linda Martin med Logans låt «Why me?». Selv begynte han å drikke etter suksessen, men innså for fire år siden at han måtte kutte alkoholen helt før karrieren ble ødelagt.

- Grand Prix er en unik mulighet for eksponering av unge, sultne artister. Samtidig kan mange av dem som stiller opp bli satt i bås med en gang konkurransen er over. Mange nedvurderer fortsatt musikken i Grand Prix, og oftest vil radiostasjoner rundt om i Europa ikke spille musikk med artister som har deltatt i konkurransen, hevder Logan overfor VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Mange tror jeg er lesbisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer