Grammy Awards:

Grammy-kjolene vi aldri glemmer

Hvert år kjemper Hollywood-stjernene om oppmerksomheten på den røde løperen under prestisjefylte Grammy Awards. Her er noen av kreasjonene som huskes best.

PÅ ALLES LEPPER: Rihanna stjal showet da hun stilte opp i denne rosa Giambattista Valli-kjolen i 2015. Foto: NTB Scanpix.
PÅ ALLES LEPPER: Rihanna stjal showet da hun stilte opp i denne rosa Giambattista Valli-kjolen i 2015. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Natt til mandag (norsk tid) samles store deler av verdens kjendiselite i Staples Center i Los Angeles hvor Grammy Awards finner sted.

Kvelden er en hyllest til musikkbransjens største stjerner, men i tillegg til selve utdelingen og all underholdningen, er selvfølgelig også et av høydepunktene å se kjendisenes valg av antrekk.

Hvert år er det knyttet stor spenning til hva slags designerkjoler som blir valgt for den glamorøse anledningen, og selv om det er mange som imponerer både publikum og motepressen, så er det også noen som sjokkerer og overrasker med sine kreasjoner.

Her er noen av Grammy Awards mest minneverdige antrekk:

Saken fortsetter under kjolespesialen.

Den prestisjefylte utdelingen blir holdt for 59. gang søndag 12. februar og det er den britiske komikeren og skuespilleren James Corden (38) som skal lede showet.

Selv om er rekke store navn er ventet å dukke opp både på den røde løperen og som underholdning på scenen i løpet av prisutdelingen, er det også mulig at det vil bli flere tomme seter i salen under årets Grammy Awards.

Rykter vil nemlig ha det til at blant annet Justin Bieber (22), Drake (30) og Kanye West (39), vil boikotte utdelingen.

Bakgrunnen for dette skal være «mangel på unge, mørke artister og nominasjoner som ikke representerer dagens musikk», ifølge Daily Star.

SUPERPAR: Her er Kanye West med kona Kim Kardashian, også hun i et minneverdig antrekk, under Grammy Awards for to år siden. Foto: NTB Scanpix
SUPERPAR: Her er Kanye West med kona Kim Kardashian, også hun i et minneverdig antrekk, under Grammy Awards for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Angivelig skal det være sanger, Frank Ocean (29), som startet trenden da han valgte å ikke sende inn albumet sitt til vurdering - et album mange mener er fjorårets beste.

Ocean skal forklare uteblivelsen med utdelingens syn på unge, mørke artister.

Den 39 år gamle rapperen Kanye West skal trolig også droppe tilstelningen med begrunnelse i utdelingens rasistiske syn.

Rapperen, som allerede har vunnet 21 Grammy-statuetter, er nominert i åtte kategorier i år, men han har aldri vunnet når det har vært en hvit artist i samme kategori, sier en kilde til TMZ.

Nettstedet hevder også at Justin Bieber, som er nominert til fire priser i år, heller ikke vil være tilstede.

Han vant i fjor sin aller første Grammy Awards for «Best Dance Recording» med låta «Where Are Ü Now».

Følg med på Seoghør.no for alle detaljer fra årets Grammy-fest natt til mandag.

LES OGSÅ: - Truer med å boikotte Grammy Awards

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer