LYKKELIG FORELSKET: Brooklyn Beckham elsker Chloe Grace Moretz akkurat som hun er. Her er duoen sammen på filmpremiere i Los Angeles i mai. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG FORELSKET: Brooklyn Beckham elsker Chloe Grace Moretz akkurat som hun er. Her er duoen sammen på filmpremiere i Los Angeles i mai. Foto: NTB scanpixVis mer

Grace Moretz ville forstørre brystene som 16-åring

Skuespilleren innrømmer at presset i Hollywood kan være beintøft.

SEOGHØR.NO: Det unge stjerneskuddet Chloe Grace Moretz (19) er et hot navn i Hollywood for tiden.

I tillegg til sitt skuespillertalent blir den vakre blondinen også hyllet for sin motesans

Nå avslører Chloe at hun i perioder synes det har vært vanskelig å stå imot kropps- og utseendepresset om å se perfekt ut i filmbyen.

Hvis det ikke hadde vært for moren hennes, Teri, så hadde den unge jenta lagt seg under kniven allerede for flere år siden.

- Da jeg var 16 år ønsket jeg å forstørre brystene mine. Jeg ville også fjerne fett under haken og forminske rumpa. Men mamma sa: «Det kommer ikke på tale. Du får ikke lov til å ta plastisk kirurgi», forteller hun to Elle.com, ifølge Contacmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

SATTE FOTEN NED: Chloe Moretzs mamma, Teri, ville ikke høre snakk om datterens planer om å fikse på utseendet. Her er de to på lunsj sammen i Beverly Hills sist måned. Foto: NTB Scanpix
SATTE FOTEN NED: Chloe Moretzs mamma, Teri, ville ikke høre snakk om datterens planer om å fikse på utseendet. Her er de to på lunsj sammen i Beverly Hills sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trener hver eneste dag

Til tross for at Chloe ble nektet å legge seg under kniven den gang, innrømmer 19-åringen at hun fremdeles føler et visst press om å se bra ut til en hver tid. Derfor gjør hun et par småting for å føle seg bedre.

- Jeg har brukt hair extensions. Og grunnen til at jeg har denne kroppen er fordi jeg trener syv ganger i uken. Jeg spiser veldig sunt, selv om jeg ikke alltid ønsker å gjøre det. Og noen ganger skeier jeg selvfølgelig litt ut. Men man er ikke bare født slik.

- Av og til må man kjempe og jobbe hardt for ting, samtidig som man må være glad for den man er. Det er en veldig vanskelig balansegang, men jeg ønsker å vise unge kvinner at det går an, forteller hun videre, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ DEN RØDE LØPEREN: Chloes kjæreste, Brooklyn Beckham, liker bedre å se henne i avslappede klær enn i flotte designerantrekk på premierer.  Foto: NTB Scanpix
PÅ DEN RØDE LØPEREN: Chloes kjæreste, Brooklyn Beckham, liker bedre å se henne i avslappede klær enn i flotte designerantrekk på premierer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Støttende kjæreste

De dagene Moretz føler seg usikker på seg selv lener hun seg til kjæresten Brooklyn Beckham (17), som er sønn av David (41) og Victoria Beckham (42), for trøst. 

Og «If I Stay»-stjernen kan ikke få skrytt nok av hvor stor støtte han er for henne.

- Han sier ting som: «Stopp! Se på hva du selv sier i intervjuer. Se hva du står for. Hør på dine egne ord. Du er akkurat like vakker som du sier at du er. Alle unge kvinner er vakrere enn de tror. Og jeg liker deg bedre å se deg i joggebukser enn på den røde løperen», smiler hun.

Chloe og Brooklyn ble først kjærester i 2014 før de gikk hver til sitt. I vår fant de derimot tilbake til hverandre og nå gjør de ingenting for å skjule sin kjærlighet - hverken på sosiale medier eller den røde løperen.

When you're missing bae :(

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on


LES OGSÅ: Brooklyn Beckham og Chloe Grace Moretz viste sin kjærlighet