GP-Josteins London-guide

Det er Melodi Grand Prix-finale, og Jostein Pedersen er på plass i Athen. Men først ba vi ham gi poeng til noen av Londons attraksjoner.

0 POENG: Ikke kast bort tid og penger på Madam Tussauds vokskabinett. Foto: www.britainonview.com
0 POENG: Ikke kast bort tid og penger på Madam Tussauds vokskabinett. Foto: www.britainonview.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Madame Tussauds 0 poeng! Hvorfor i all verden skal man stå og se på voksdokker? Det er altfor dyrt, altfor mange mennesker i kø – helt bortkastet. Harrods 6 poeng. Som en GP-finale fra 1982. Man må få med seg den egyptiske trappen. Det er så overdådig og usmakelig at det er helt deilig. Og man må ikke glemme Diana og Dodi Al-Fayed-minnesmerket. En spartansk liten fontene. Men for serious shopping bør man heller dra til erkerivalen Harvey Nichols.

Tower Of London 8 poeng. Det er flott! Grunnen til at det ikke blir ti er at det er så mye drap og blod i veggene her. Det er skremmende å tenke på at her ble de halshogget en etter en. Og kronjuvelene er jo der også. En fin bonus. Oxford Street 10 poeng.Som Grand Prix er denne gaten elsket og hatet. Selv handler jeg forbausende mye på Oxford Street. Europas fremste handlegate. Det er gode tilbud, gode butikker og god kvalitet. Men alle butikkene finner man jo også andre steder. Covent Garden 12 poeng. Gode restauranter, gode butikker, og et nivå over Oxford Street. Uansett hvor mange mennesker som er her blir det som å besøke en liten landsby. Favorittrestauranten er Joe Allen, en gammel restaurant der du må bestille bord på forhånd. Her er det teater i veggene, veldig god mat, veldig hyggelig betjening, og stedet går aldri av moten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer