TRIVES I RAMPELYSET: Agnete Johnsen synes det er hyggelig med oppmerksomheten hun får på grunn av sin deltakelse i «Skal vi danse». Foto: TV 2
TRIVES I RAMPELYSET: Agnete Johnsen synes det er hyggelig med oppmerksomheten hun får på grunn av sin deltakelse i «Skal vi danse». Foto: TV 2Vis mer

- Gøy at folk synes jeg er attraktiv

«Skal vi danse»-Agnete setter pris på de hyggelige kommentarene - men én ting får henne til å le.

SEOGHØR.NO: Agnete Johnsen (20) har den siste tiden vært en av de mest populære kvinnene på TV. I fjor tok den tidligere The Black Sheeps-vokalisten en andreplass i NRK-serien «Stjernekamp», og nå gjør hun suksess i «Skal vi danse».

FORELSKET: Agnete Johnsen tok med kjæresten Espen Nystad på lørdagens sending. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Agnete Johnsen tok med kjæresten Espen Nystad på lørdagens sending. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det har ikke gått upåaktet hen, og på nettet strømmer de positive kommentarene inn. Ord som flott og pen er gjenganger, men når ordet sexsymbol nevnes, klarer ikke Johnsen å holde seg, og bryter ut i latter.

- Vet du hva? Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg føler meg ikke akkurat som et sexsymbol. Men det er jo hyggelig med komplimenter, sier hun lattermildt til Seoghør.no.

Den populære artisten synes det er morsomt at folk liker å følge med på henne.


- Det er veldig gøy at folk synes jeg er attraktiv, for da betyr det at de synes det er gøy å se på meg. Så det liker jeg!

Fra familien kommer det også mange hyggelige tilbakemeldinger.

- De synes jeg er veldig flink, og veldig tøff som tør å stå på parketten og danse en dans som man lærer på bare én uke. Mens man samtidig har på alt dette stæsjet. Men det er jo «Skal vi danse», det er sånn det skal være, sier hun til Seoghør.no.

I TV 2-programmet er det slett ikke uvanlig at kvinnene danser i avslørende kjoler. Akkurat det har ikke Johnsen noen problemer med.

DRISTIGE KJOLER: Den populære artisten trives med å vise seg fram i sexy kjoler. Her er hun og dansepartner Egor Filipenko. Foto: Stella Pictures
DRISTIGE KJOLER: Den populære artisten trives med å vise seg fram i sexy kjoler. Her er hun og dansepartner Egor Filipenko. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Overraskende nok er jeg veldig komfortabel med det. Selvfølgelig er man nervøs, fordi man vet at det er så mange som ser på, og man vil gjøre det bra. Men jeg elsker det og synes det er gøy, så jeg kunne egentlig tenke meg å gjøre dette hele tiden.


Lørdag viste Agnete seg sammen med kjæresten Espen Nystad (29) under TV 2-sendingen.

- Jeg har vært betatt av ham siden jeg var 13 år gammel, sa Agnete da til Seoghør.no.

«Skal vi danse» sendes lørdager klokken 19.30 på TV 2.

LES OGSÅ: - Vi visste ikke at begge skulle farge håret

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.