SEXY: Partick Dempsey har smeltet mangt et kvinnehjerte som tv-lege i "Grey's Anatomy". Foto: Versace
SEXY: Partick Dempsey har smeltet mangt et kvinnehjerte som tv-lege i "Grey's Anatomy". Foto: VersaceVis mer

- Gøy å være sexsymbol

- Det er gøy å ha et rykte som sexsymbol, sier Patrick Dempsey.

LOS ANGELES (Seher.no): I fjor havnet "Grey's Anatomy"-kjekkasen Patrick Dempsey (42) på andreplass da People kåret verdens mest sexy menn - kun slått av Matt Damon (37).

Og den populære tv-legen innrømmer at kåringene hjelper på selvtilliten og at han blir smigret av all oppmerksomheten rundt ham.

- Det er gøy å ha et rykte som sexsymbol, men når dagen nærmer seg slutten og jeg ser meg selv i speilet tenker jeg "De skulle ha sett meg nå", sier Dempsey i et intervju med In Touch magazine.

- Jeg synes ikke jeg er sexy. George Clooney er kjekk. Jeg er bare helt normal.

Nylig var trebarnsfaren på Norgesbesøk for å promotere sin siste film "En ekte mann", og da kunne han avsløre at kona, Jillian, kaller ham andre ting enn "McDreamy" som han ofte blir referert til i tv-serien. Likevel har han ingenting i mot kallenavnet.

- Jeg har lært meg å akseptere å bli kalt McDreamy. Det kunne vært verre. Det er mange andre navn de kunne kalt meg, ler han.

Men til tross for status som sexsymbol nekter den sympatiske skuespilleren for å være en kvinnebedårer.

- Jeg kunne aldri levd den livsstilen, og jeg har alltid vært en "et-forhold-av-gangen" mann. Jeg er en bedre person på grunn av forholdet mitt til Jillian og barna, sier han til bladet.

Og oppskriften på et lykkelig ekteskap deler han gjerne med leserne.

- Vennskap er viktig spesielt når man får barn. Det er et betydningsfult fundament når den heteste lidenskapen i forholdet etterhvert gir seg.

LES OGSÅ: McDreamy er drømmepappa