- Gøy å gjøre en film som barna synes er bra

Thorbjørn Harr ble ekstra populær på hjemmebane etter rollen i «Birkebeinerne».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag var det duket for storstilt premiere på Colosseum kino i Oslo. Den norske storfilmen «Birkebeinerne» hadde premiere og store deler av Norges kjendiselite hadde tatt turen for å få med seg ski-dramaet.

Blant dem var skuespiller Thorbjørn Harr (41) som spiller Inge Bårdsson i filmen, mannen som styrer Norge før Håkon Håkonsson kan ta over.

Skuespilleren hadde med seg kona Tai Victoria Grung og sønnene Elias og Elliot på premieren, og forteller at gutta synes pappas jobb har vært ekstra stas i det siste.

- Det er gøy å gjøre en film som barna synes er bra. Da får man litt «kred» hjemme og det er veldig hyggelig, sier Harr til Se og Hør.

FAMILIE PÅ FILMPREMIERE: Thorbjørn Harr hadde med kona Tai Victoria og sønnene Elias og Elliot på filmpremieren fredag.  Foto: NTB scanpix
FAMILIE PÅ FILMPREMIERE: Thorbjørn Harr hadde med kona Tai Victoria og sønnene Elias og Elliot på filmpremieren fredag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Savner familien under innspilling

«Birkebeinerne» ble spilt inn i Norge, men Harr har også fått føle på savnet av familien når han spilte inn TV-serien «Vikings» i Irland.

– Det har vært tøft for meg. Men det er veldig mye tøffere for de som er hjemme. Tre barn på 2, 6 og 8 år og en kone som er partner i et arkitektfirma. Det er ingen tvil om at det er tøft – selv om jeg ikke tror at barna bryr seg så mye om det, har han tidligere fortalt til VG.

- En heftig innspilling

«Birkebeinerne» inneholder blant annet flere spektakulære ski-scener og flere av skuespillerne forteller at innspillingen var fysisk krevende.

- Vi har mange fine turer på ski. Det var en heftig innspilling og veldig fysisk hardt, sier Kristofer Hivju.

GLEDET SEG STORT: Kristofer Hivju og Jakob Oftebro var stolte over å kunne vise frem «Birkebeinerne» på kino. Filmen er allerede solgt til 60 land! Foto: NTB scanpix
GLEDET SEG STORT: Kristofer Hivju og Jakob Oftebro var stolte over å kunne vise frem «Birkebeinerne» på kino. Filmen er allerede solgt til 60 land! Foto: NTB scanpix Vis mer

Jakob Oftebro er en av de store stjernene i filmen og hadde med seg kjæresten Iben Akerlie (27) på fredagens filmpremiere. Oftebro var ikke i tvil om hva som var hans største utfordring under innspillingen:

- Det var de lange skiscenene og de store actionscenene, for det var kult asså. Uten tvil. Vi hadde noen helt magiske dager hvor vi sto på ski alene etter opptak, og det var veldig fint.

LES OGSÅ: - Vi feirer Valentinsdagen på fjellet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer