HOLDER LAV PROFIL: Leighton Meester har foreløpig ikke kommentert om det er henne eller ikke som vises på de nye sex-tapene. Foto: Stella Pictures
HOLDER LAV PROFIL: Leighton Meester har foreløpig ikke kommentert om det er henne eller ikke som vises på de nye sex-tapene. Foto: Stella PicturesVis mer

"Gossip"-stjerne i sexskandale

Privat video spres på nettet.

SEHER.NO: Leighton Meester (23)  fra den populære TV-serien "Gossip Girl" ligger an til å bli Hollywoods neste skandalekvinne, etter at en svært privat video av henne skal ha havnet på internett.

Ifølge nettstedet TMZ.com har en film med flere nærgående nakenscener av den populære skuespilleren blitt tilbudt flere pornoprodusenter i USA den siste tiden, og nå skal en av dem ha lagt den ut for salg.

- Dette er ekte vare. Det er 100 % den ekte Leighton Meester, som spiller den sexy sosietetspiken Blair Waldorf i TV-serien "Gossip Girl", hevder nettstedet celeb hotline.com, som har kjøpt filmen.

Meester har foreløpig nektet å avkrefte eller bekrefte påstandene.

Stemmer ryktene blir hun siste i en rekke kjendiskvinner som selv har fått sexlivet sitt utlevert på internett.

Blant annet har milliardærarvingen Paris Hilton og hennes venninne Kim Kardashian begge to fått private filmer lekket ut på nettet, og det samme har den norske glamourmodellen Linni Meister.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Ny sexvideo med Paris på avveie