Leighton Meester:

«Gossip Girl»-stjernen ut mot Gwyneth Paltrows vagina-råd: - Hva i all verden?

Leighton Meester er ikke enig med sin skuespillerkollega.

SKEPTISK: Skuespiller Leighton Meester (30) mener Gwyneth Paltrows mange råd og tips fremstår lite troverdig. Foto: NTB Scanpix
SKEPTISK: Skuespiller Leighton Meester (30) mener Gwyneth Paltrows mange råd og tips fremstår lite troverdig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): De siste åra har skuespiller Gwyneth Paltrow (44) vært en forkjemper når det gjelder en naturlig livsstil, noe hun har frontet via livsstilsmagasinet Goop, som hun er kurator for.

Der deler hun nemlig en rekke tips, råd og oppskrifter, som blant annet har møtt en del kritikk og motstand. Foruten å ha tipset influensasyke til å sitte mye i badstu, har skuespilleren også rådet kvinner til å dampe vaginaen sin.

«Gossip Girl»-stjerna Leighton Meester (30), som tidligere har jobbet med Paltrow i filmen «Country Strong», er bare en av mange som reagerer på de ulike rådene, og spesielt sistnevnte.

- Bør unngå det

I et større intervju med magasinet Birdie åpner 30-åringen blant annet opp om sine skjønnhetsrutiner, og blir samtidig spurt om hvorvidt hun kunne tenke seg å forsøke Paltrows råd om vagina-damping.

- Hva? Hva i all verden er dét?, sier Meester sjokkert til magasinet, om behandlingen som ifølge Paltrow skal ha en rensende og energigivende effekt.

- Personlig mener jeg at man bør unngå å stappe ulike ting opp i vagina. Den er selvrensende, forteller Meester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer