Kristina Cohen og Ed Westwick:

«Gossip Girl»-stjernen slår tilbake mot voldtektsanklager

Ed Westwick avviser påstander om at han skal ha voldtatt en kvinnelig skuespiller.

AVVISER PÅSTANDER: Mandag ble «Gossig Girl»-stjernen anklaget for å ha voldtatt skuespiller Kristina Cohen. Nå slår han hardt tilbake. Foto:NTB Scanpix
AVVISER PÅSTANDER: Mandag ble «Gossig Girl»-stjernen anklaget for å ha voldtatt skuespiller Kristina Cohen. Nå slår han hardt tilbake. Foto:NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Mandag delte den amerikanske skuespillerinnen Kristina Cohen (27) et lengre innlegg på Facebook hvor hun hevder at «Gossip Girl»-stjernen Ed Westwick (30), skal ha voldtatt henne.

Flere utenlandske medier, deriblant Huffington Post, The Sun, Rolling Stone og People har omtalt saken, og nå går Ed hardt ut mot påstandene via sin egen «Twitter»-profil.

«Jeg kjenner ikke denne kvinnen. Jeg har aldri tvunget meg selv på noen, på noen måte. Jeg har heller aldri voldtatt noen», står det skrevet på bildet Ed delte tirsdag.

Kristina påstår at hendelsen fant sted for tre år siden. Den angivelige episoden oppsto ifølge Kristina da hun var middag hos Ed, sammen med 27-åringens kjæreste på den tiden. Kristinas kjæreste var en filmprodusent og nær venn av Ed, skriver hun.

Under middagen skal «Gossip Girl»-stjernen angivelig ha invitert paret til å ha sex med ham. Kristina skal dermed ha forsøkt å dra hjem, men kjæresten overtalte henne til å bli, slik at det ikke skulle bli ukomfortabelt for Ed.

- Jeg sa jeg var trøtt og ville dra for å komme meg ut av situasjonen jeg allerede var ukomfortabel med. Ed foreslo at jeg kunne ta meg en lur på gjesterommet, og kjæresten min sa at vi bare skulle bli i 20 minutter til, hevder hun i innlegget på Facebook.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer