«Gossip Girl»-stjernen mistet foreldreretten til barna

Kelly Rutherford får aldri mer ta med seg Helena og Hermes hjem til USA, av frykt for at hun vil bortføre dem.

MÅ REISE TIL EUROPA: «Gossip Girl»-stjernen Kelly Rutherford har tapt kampen om omsorgsretten for sine to barn. Her er hun fotografert i New York i oktober, kort tid etter et besøk hos barna og eksmannen i Monaco (t.v), og på innspillingssettet til «Gossip Girl» sammen med Blake Lively i 2012.  Foto: Splash News/ INFphoto/ Corbis
MÅ REISE TIL EUROPA: «Gossip Girl»-stjernen Kelly Rutherford har tapt kampen om omsorgsretten for sine to barn. Her er hun fotografert i New York i oktober, kort tid etter et besøk hos barna og eksmannen i Monaco (t.v), og på innspillingssettet til «Gossip Girl» sammen med Blake Lively i 2012. Foto: Splash News/ INFphoto/ Corbis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Gossip Girl»-skuespiller Kelly Rutherford (46) har kjempet siden 2012 for å få full omsorgsrett for sine to barn, sønnen Hermes (9) og datteren Helena (6).

Kelly skilte seg fra tyskeren Daniel Giersch (41) i 2010, og da hans amerikanske visa utløp, flyttet han tilbake til Monaco med barna.

I 2012 fikk Giersch medhold i at barna skulle bo hos ham av en amerikansk domstol. Kelly har derfor vært nødt til å reise til Europa for å treffe Helena og Hermes.

Får halve feriene

46-åringen har tidligere uttalt at hun aldri kommer til å slutte å kjempe for ungene. Denne uken ble det imidlertid avgjort av en domstol i Monaco at eksmannen hennes har fått full foreldrerett. 

I dommen ble det også fastslått at Rutherford aldri kan ta med seg barna tilbake til USA.

Saken fortsetter under bildet.

Ifølge Daily Mail må Kelly reise til Monaco eller Frankrike for å tilbringe tid med barna. Hun får tilbringe halve våren, sommeren og jula sammen med Helena og Hermes, men vinteren skal de kun være hos sin far.

TMZ skriver at Kelly Rutherford mistet foreldreretten fordi dommeren fryktet at hun ville bortføre barna til USA og aldri la dem returnere til faren sin i Monaco.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer