Penn Badgley:

«Gossip girl»-stjernen har giftet seg

I en liten seremoni på rådhuset, har skuespilleren blitt smidd i hymens lenker. 

GIFTET SEG: Penn Badgley og Leighton Meesters rollefigurer i «Gossip Girl» hadde en periode et romantisk forhold. Nå har Penn giftet seg i virkeligheten. Her er kollegene avbildet sammen på innspillingssettet i New York i 2012. Foto: Darla Khazei/ AP/ NTB scanpix
GIFTET SEG: Penn Badgley og Leighton Meesters rollefigurer i «Gossip Girl» hadde en periode et romantisk forhold. Nå har Penn giftet seg i virkeligheten. Her er kollegene avbildet sammen på innspillingssettet i New York i 2012. Foto: Darla Khazei/ AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Penn Badgley (30), bedre kjent som «Dan Humphrey» i den populære tenåringsserien «Gossip Girl», har giftet seg.

Penn giftet seg med sangeren Domino Kirke (33) på mandag, i en intim seremoni på rådhuset. Dette skriver People.

Lola Kirke (26), brudens lillesøster, delte nyheten på sin Instagram-profil.

«Når noen gifter seg på et rådhus, er det egentlig en åpen invitasjon til alle bortsett fra bruden til å utforske alt mote har å tilby. Gratulerer Domino Kirke, vi elsker deg», skrev hun til bildet.

Domino har i ettertid delt et bilde av seg selv og Penn på sin egen Instagram-profil, der hun rett og slett skriver «gift» i teksten til bildet. Også flere av parets venner har tatt til Instagram for å dele bilder fra den store dagen.

Paret har datet siden 2014.

Det er imidlertid ikke bare Domino og Penn som er i skuespiller- og artistbransjen. Brudens andre søster, Jemima Kirke (31), spiller nemlig i tv-suksessen «Girls».

Datet skuespillerkollega

Penn er best kjent for sin rolle i «Gossip Girl», og i 2008 ble det kjent at han og medskuespiller Blake Lively (29) var et par også i virkeligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer