Penn Badgley:

«Gossip girl»-stjernen har giftet seg

I en liten seremoni på rådhuset, har skuespilleren blitt smidd i hymens lenker. 

GIFTET SEG: Penn Badgley og Leighton Meesters rollefigurer i «Gossip Girl» hadde en periode et romantisk forhold. Nå har Penn giftet seg i virkeligheten. Her er kollegene avbildet sammen på innspillingssettet i New York i 2012. Foto: Darla Khazei/ AP/ NTB scanpix
GIFTET SEG: Penn Badgley og Leighton Meesters rollefigurer i «Gossip Girl» hadde en periode et romantisk forhold. Nå har Penn giftet seg i virkeligheten. Her er kollegene avbildet sammen på innspillingssettet i New York i 2012. Foto: Darla Khazei/ AP/ NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Penn Badgley (30), bedre kjent som «Dan Humphrey» i den populære tenåringsserien «Gossip Girl», har giftet seg.

Penn giftet seg med sangeren Domino Kirke (33) på mandag, i en intim seremoni på rådhuset. Dette skriver People.

Lola Kirke (26), brudens lillesøster, delte nyheten på sin Instagram-profil.

A post shared by Domino Kirke (@dominokirke) on

«Når noen gifter seg på et rådhus, er det egentlig en åpen invitasjon til alle bortsett fra bruden til å utforske alt mote har å tilby. Gratulerer Domino Kirke, vi elsker deg», skrev hun til bildet.

Domino har i ettertid delt et bilde av seg selv og Penn på sin egen Instagram-profil, der hun rett og slett skriver «gift» i teksten til bildet. Også flere av parets venner har tatt til Instagram for å dele bilder fra den store dagen.

Paret har datet siden 2014.

Det er imidlertid ikke bare Domino og Penn som er i skuespiller- og artistbransjen. Brudens andre søster, Jemima Kirke (31), spiller nemlig i tv-suksessen «Girls».

FILMKJEKKAS: Penn Badgley har også spilt i flere filmer. Her er han i en scene i «Easy A» sammen med Emma Stone, som vant sin første Oscar natt til mandag. Foto: NTB scanpix
FILMKJEKKAS: Penn Badgley har også spilt i flere filmer. Her er han i en scene i «Easy A» sammen med Emma Stone, som vant sin første Oscar natt til mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Datet skuespillerkollega

Penn er best kjent for sin rolle i «Gossip Girl», og i 2008 ble det kjent at han og medskuespiller Blake Lively (29) var et par også i virkeligheten.

DATET: Det var ikke bare i «Gossip Girl» at Blake Lively og Penn Bagdley spilte kjærester. De var også sammen i virkeligheten. Foto: NTB Scanpix. 
DATET: Det var ikke bare i «Gossip Girl» at Blake Lively og Penn Bagdley spilte kjærester. De var også sammen i virkeligheten. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Blake spilte nemlig «Serena van der Woodsen» i serien, og også der hadde hun en periode et forhold til Penns rollekarakter.

Etter tre år ble det kjent at Penn og Blake hadde skilt lag.

- De er profesjonelle. De er fortsatt gode venner og tilbringer tid sammen på settet, sa en kilde nær paret til UsWeekly den gang.

Etter bruddet med Blake Lively ble Penn sammen med Zoë Kravitz (28), datter av Lenny Kravitz (52) og Lisa Bonet (49). Penn og Zoë gjorde det imidlertid slutt i 2013, etter nesten to år sammen, ifølge UsWeekly.

LES OGSÅ: «The biggest looser»-treneren fikk hjerteinfarkt