«Gossip Girl»-stjernen er Kellys nye flamme

- De kommer til å offentliggjøre forholdet snart.

STRÅLER: Kelly Osbourne har gjennomgått en utrolig forvandling det siste året, og formerlig stråler av selvtillit og lykke. Nå skal hun også ha funnet kjærligheten igjen... Foto: Stella Pictures
STRÅLER: Kelly Osbourne har gjennomgått en utrolig forvandling det siste året, og formerlig stråler av selvtillit og lykke. Nå skal hun også ha funnet kjærligheten igjen... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Realitystjernen og rockerdatteren Kelly Osbourne (25) har gjennomgått en utrolig forvandling det siste året.

Ikke bare har 25-åringen gått ned nesten 20 kilo som følge av deltagelsen i amerikanske «Skal vi danse», hun har også blitt en av Hollywoods nye forside-favoritter. Og tross det tunge bruddet med modellforloveden Luke Worrall tidligere i sommer, formerlig strutter Osbourne nå av lykke og selvtillit.

Realitystjernens flotte utseende og utstråling har heller ikke gått uanmerket blant kjendisgutta i Hollywood, og blant dem som nå skal ha fått et svært godt øye til rockerdatteren, er «Gossip Girl»-stjernen Chace Crawford (25), skriver Daily Mail.


Ifølge den britiske avisen har Osbourne og Crawford vært på flere dater den siste tiden, og paret har blant annet blitt observert på byen i New York.

- Kelly og Chace har vært på et par dater og forsøker desperat å holde det skjult. Kelly er svært varsom. Hun hadde null selvtillit før hun møtte Luke og se hvordan det endte. Hun ønsker å holde forholdet til Chace ute av rampelyset til hun er sikker på at det er helt ekte. Hun har hatt det veldig tøft siden bruddet med Luke for tre måneder siden, sier en kilde.

Venner nær paret forteller at det ikke bare er Kellys nye utseende og flotte utstråling Crawford har falt for. Skuespilleren synes også at Osbourne har en fantastisk personlighet.

- Kelly er veldig unik og har masse meninger, noe Chace synes er kult. Hun ser jo også helt fantastisk ut, men på en unik og veldig hip måte. De kan bli Manhattens nye trend-par. Ingen av dem bryr seg så mye om røde løpere. Hun vokste opp med alt det styret og han er en Texas-gutta av hjerte. Chace har vært singel i noen år nå og har veldig lyst til å date igjen. Men han ønsker å date noen han for eksempel kan ta med til Guggenheim museet, enn en rød løper-fest, sier en kilde.

Osbourne og Crawford skal ha kjent hverandre i flere år, men de romantiske følelsene skal først ha blusset opp for noen uker siden.
 
- Kelly møtte Chace på en fest i LA for noen år siden, og likte ham godt. Men det var ikke før han kontaktet henne i forbindelse med en rolle han skulle spille, at forholdet deres utviklet seg. De møttes i New York, og jeg vet om en kveld de tilbragte sammen på Soho House og i en bar ved St Mark's Place. Luke bedro henne, så det kommer nok til å gå en stund før hun tør å kaste seg ut i noe igjen, men hun liker veldig godt å være sammen med Chace og jeg tror de kommer til å offentliggjøre forholdet snart, sier kilden videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har hun virkelig blitt så tynn?