Jessica Szohr:

«Gossip Girl»-stjernen er gravid

Delte den hyggelige nyheten på Instagram.

GRAVID: Jessica Szohr avslører at hun venter sitt første barn. Her avbildet i 2009 med «Gossip Girl»-kollegaene Leighton Meester, Taylor Momsen og Blake Lively. Foto: Amanda Schwab / Starpix / REX / NTB
GRAVID: Jessica Szohr avslører at hun venter sitt første barn. Her avbildet i 2009 med «Gossip Girl»-kollegaene Leighton Meester, Taylor Momsen og Blake Lively. Foto: Amanda Schwab / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fans av den amerikanske dramaserien «Gossip Girl», som ble sendt fra 2007 til 2012, har den siste tiden hatt flere hyggelige nyheter å glede seg over. I løpet av bare to uker har det nemlig tikket inn flere babynyheter.

For to uker siden kom nyheten om at Leighton Meester (34), som spilte Blair Waldorf i serien, hadde blitt mor for andre gang - i all hemmelighet. Hun fikk da en liten gutt sammen med skuespillerektemannen Adam Brody (40), kjent fra serien «The O.C.».

Tidligere denne uken kom også nyheten om at Penn Badgley (33), som spilte Dan Humphrey, hadde blitt far for første gang. Også han fikk en sønn, sammen med kona Domino Kirke (36).

NUMMER TRE: Etter at Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant kjærligheten på «Paradise Hotel», har de fått to jenter sammen. Nå kan paret avsløre at de venter nummer tre, men at ikke alt har gått på skinner. Video: Rød Løper Vis mer

Venter sitt første barn

Nå kan ytterligere en stjerne fra serien avsløre at hun venter barn. Denne gangen er det nemlig Jessica Szohr (35), kjent for å spille rollen som Vanessa Abrams, som kan avsløre at også hun skal bli mor, ifølge blant andre Entertainment Tonight.

Den gledelige nyheten delte hun selv i et innlegg på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

Full of joy!

Et innlegg delt av Jessica Szohr (@jessicaszohr)

«Full av lykke!» skrev hun til et svart-hvitt-bilde av seg selv med en tydelig kul på magen.

Også kjæresten Brad Richardson (35), som spiller ishockey i NHL (den øverste ligaen for ishockey journ.anm.) for Arizona Coyotes, er å se på bildet.

Under bildet, som i skrivende stund har 83 000 likerklikk, renner det inn med lykkeønskninger. Blant andre fra «Why Him?»-skuespilleren Zoey Deutch (25), og Bryan Greenberg (42), best kjent i rollen som Jake i «One Tree Hill».

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Datet flere

«Gossip Girl»-stjernen har tidligere vært i et to år langt forhold med kollegaen Ed Westwick (33), kjent som Chuck Bass i serien. Forholdet tok imidlertid slutt i 2010.

Siden den gang har hun funnet kjærligheten en rekke ganger, og har stort sett holdt seg til idrettsmenn.

I 2011 ble hun sammen med NFL-stjernen Aaron Rodgers, før forholdet tok slutt i 2014. Året etter møtte hun Scotty McKnight, som den gang spilte amerikansk fotball for New York Jets. Forholdet endte i brudd i 2018.

I februar 2019 begynte ryktene å svirre om en gryende romanse med Brad Richardson, som hun nå venter barn med, og kilder kunne den gang bekrefte forholdet til US Weekly.

«Så takknemlig»

En måned senere bekreftet hun selv forholdet på sosiale medier, da hun feiret at kjæresten ble den første spilleren til å score fire mål i én kamp, siden 1997.

«Når mannen din setter fire mål... nbd! (no big deal journ.anm.)» skrev hun på Instagrams historiefunksjon, til et bilde av paret som klemte, ifølge US Weekly.

Siden den gang har paret vært svært åpne om sin kjærlighet for hverandre på sosiale medier, og i januar hyllet 35-åringen kjæresten på Instagram.

«Jeg er så takknemlig for deg i dag og alle andre dager! Jeg vet at jeg forteller deg det innimellom, og det betyr ikke at jeg må publisere og dele det med alle. Men i dag ønsket jeg at alle som følger meg, eller er interessert i livet mitt, skulle vite at denne mannen er et spesielt menneske med et stort hjerte. Jeg er heldig som har krysset stier med ham», skrev hun den gang.

LES OGSÅ: Følte seg presset til å gå ned i vekt etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer