BLE MAMMA: Garcia spilte Bree Buckley i TV-serien «Gossip Girl». Her sammen med kollegaene Michelle Trachtenberg og Jessica Szohr.  Foto: All Over Press
BLE MAMMA: Garcia spilte Bree Buckley i TV-serien «Gossip Girl». Her sammen med kollegaene Michelle Trachtenberg og Jessica Szohr. Foto: All Over PressVis mer

«Gossip Girl»-stjernen ble mamma

JoAnna Garcia fikk en liten jente.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble «Gossip Girl»-stjernen JoAnne Garcia (33) mor til en liten jente. Hun og ektemannen Nick Swisher (32) annonserte babynyheten på Twitter i november, og Swisher fortalte da at han var overlykkelig over å bli pappa.

- Jeg er så spent. Jeg trodde aldri at jeg skulle få en liten jente, men de siste månedene, de rosa og lilla kjolene jeg har kjøpt...konen min sier «du kommer til å skjemme bort den lille jenta så mye». Jeg snakker med henne hver natt. Jo og jeg er så spente på å møte henne og gi henne masse kjærlighet, har Nick sagt til Yahoo.

JoAnne Garcia er mest kjent for sin rolle i TV-serien «Gossip Girl», der hun spilte den gifte kjæresten til Nate Archibald. Hun har også spilt i «Reba», og Reba McEntire var blant de inviterte til Garcias babyshower. Nick Swisher spiller baseball for laget Cleveland Indians.  
 
LES OGSÅ: «Gossip Girl»-stjernen falt for kollega