SUPERHELTINNER: Hundretusener har latt seg imponere over Gossip Girl Taylor Momsens fabelaktige akrobatikk i denne videoen. Men det er ikke helt ekte...  Foto: Fra Nike-reklamen
SUPERHELTINNER: Hundretusener har latt seg imponere over Gossip Girl Taylor Momsens fabelaktige akrobatikk i denne videoen. Men det er ikke helt ekte... Foto: Fra Nike-reklamenVis mer

Gossip Girl lurte alle

Trodde du dette var ekte? Ta en titt på skoene!

Se videoen nederst i saken!

SEHER.NO: Hundretusener av mennesker har sett det de trodde var en videosnutt som viste hvordan Gossip Girl-stjernen Taylor Momsen (15) på superhelt-måte unnslipper paparazziene.

De er veldig innpåslitne, og Momsen ser litt lei ut. Det som skjer videre er at hun elegant slenger seg over to trappegelender og inn i parkeringshuset. Der hopper hun videre over panseret på en bil, henger i armene i en stang i parkeringshuset. Deretter tar hun sats, hopper og slenger seg supersprekt en etasje opp.

Men ingenting av dette er virkelig, avslører Din Side.

- Denne viralfilmen ble produsert som et morsomt biprosjekt sammen med Taylor, som vi håper folk synes er litt morsom, sier Cecilie Schrøder, markedsdirektør i Nike Norge, til nettstedet.

Les mer og se flere fordekte reklamer på Din Side!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
Se Taylor Momsens Nike-reklame her!