Gossip Girl legges ned

TV-stjernene forbereder seg på å si «XOXO» for siste gang.

Publisert
SEOGHØR.NO: TV-serien «Gossip Girl» - som handler om livet til en gruppe rike ungdommer i New York - har i løpet av fem sesonger gjort skuespillerene Blake Lively, Chace Crawford, Leighton Meester og resten av deres kolleger til superstjerner.

Ifølge nyhets- og bildebyrået X17online.com har imidlertid skuespillerne fått beskjed om at kun en sesong til vil bli spilt inn, før serien legges ned for godt.

Den britiske avisen Daily Mirror hevder at den siste sesongen også vil bli redusert til elleve episoder, istedenfor 24, som har vært vanlig før.

Chace Crawford - som spiller Nate Archibald - sier ifølge nettstedet til bladet Parade at han forbereder seg på en svært trist avskjed med kollegene når siste episode er ferdig.

- For meg kommer det til å bli tøft å forlate New York. Det er slutten på en æra. I virkeligheten var det en slags college-tid for alle de involverte.

Serien sendes i Norge på kanalen FEM.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: På stevnemøte med mystisk kvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer