I SORG: Mandag avslørte Gordon Ramsay at kona Tana mistet deres ufødte barn i femte måned.  Foto: Rex Features
I SORG: Mandag avslørte Gordon Ramsay at kona Tana mistet deres ufødte barn i femte måned. Foto: Rex FeaturesVis mer

Gordon Ramsay i dyp sorg

- Vi har hatt en grusom helg, skriver den sørgende TV-kokken etter kona mistet deres ufødte baby i femte måned.

SEOGHØR.NO: I midten av mai røpet TV-kokken Gordon Ramsay (49) på TV-innspilling at han og kona Tana (42) ventet sitt femte barn.

Den berømte TV-profilen var den gang i ekstase over å skulle få nok ei jente, men mandag kom han med en trist nyhet. Kona har nemlig mistet babyen i femte måned.

I Facebook-teksten avslører han også at babyen var en gutt og ikke jente som de først hadde fått beskjed om. 

- Hei, dere. Tana og jeg ønsker å takke dere alle for all støtten de siste ukene. Vi har hatt en helt grusom helg etter at Tana dessverre mistet sønnen vår i femte måned. Vi støtter hverandre i familien, men vi ønsker å takke alle for en fantastisk støtte og gode tanker. Spesielt ønsker jeg å takke de ansatte ved Portland Hospital for alt dere har gjort, skrev han i den åpenhjertige meldingen.

Saken fortsetter nedenfor.

Skulle få nok ei jente

Gordon og kona hadde i utgangspunktet termin i september og under innspillingen av «The Late Late Show» i mai, røpet han at han i lykkerus da han trodde babyen var en jente.

- Jeg er veldig nervøs. Jeg er åpenbart lykkelig over å få en til jente. Fire jenter. Fire bryllup. Fire «Sweet 16s» (stor bursdagsfest når en amerikansk tenåring fyller 16 år, red.anm). Fire kjærester... Så, ja.., sa han spøkefullt den gang.

TV-profilen og Tana feirer i år 20 år som gift. Sammen har de barna Megan (18), tvillingene Holly og Jack (16) og Matilda (14). 

Saken fortsetter nedenfor.

HENDENE FULLE: Ramsay har barna  barna Megan (18), tvillingene Holly og Jack (16) og Matilda (14) sammen med kona.  Foto: wenn.com
HENDENE FULLE: Ramsay har barna barna Megan (18), tvillingene Holly og Jack (16) og Matilda (14) sammen med kona. Foto: wenn.com Vis mer

I 2013 fikk flere fans bakoversveis da han åpnet seg om sine svært strenge oppdragelse av barna sine.

Han innrømmet nemlig at han spionerte på sin egen datter, via å installere skjulte kameraer på datterens soverom. 

Det avslørte han på talkshowet «The Jonathan Ross Show», ifølge New York Daily News.

- Megan er 15 og hun er til stede her i kveld sammen med kjæresten sin. De har tilbragt mye tid sammen på rommet hennes i det siste. Der de skal ha gjort lekser. Men det virker som om resultatene uteblir. Megan, jeg har lyst til å snakke litt med deg om studiene dine.., sa Gordon og fortsatte:

- De siste ukene har jeg vært litt uskikkelig, og bedt sønnen min Jack om å installere et hemmelig kamera på toppen av klesskapet hennes, avslørte kjendiskokken.

LYKKELIG GIFT: Tana Ramsay og Gordon Ramsay giftet seg i 1996 og har fire barn sammen. Bildet er fra 2007.  Foto: wenn.com
LYKKELIG GIFT: Tana Ramsay og Gordon Ramsay giftet seg i 1996 og har fire barn sammen. Bildet er fra 2007. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Rihanna og Drake får ikke nok av hverandre

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.