Gordon Ramsay i dyp sorg

- Vi har hatt en grusom helg, skriver den sørgende TV-kokken etter kona mistet deres ufødte baby i femte måned.

I SORG: Mandag avslørte Gordon Ramsay at kona Tana mistet deres ufødte barn i femte måned.  Foto: Rex Features
I SORG: Mandag avslørte Gordon Ramsay at kona Tana mistet deres ufødte barn i femte måned. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av mai røpet TV-kokken Gordon Ramsay (49) på TV-innspilling at han og kona Tana (42) ventet sitt femte barn.

Den berømte TV-profilen var den gang i ekstase over å skulle få nok ei jente, men mandag kom han med en trist nyhet. Kona har nemlig mistet babyen i femte måned.

I Facebook-teksten avslører han også at babyen var en gutt og ikke jente som de først hadde fått beskjed om. 

- Hei, dere. Tana og jeg ønsker å takke dere alle for all støtten de siste ukene. Vi har hatt en helt grusom helg etter at Tana dessverre mistet sønnen vår i femte måned. Vi støtter hverandre i familien, men vi ønsker å takke alle for en fantastisk støtte og gode tanker. Spesielt ønsker jeg å takke de ansatte ved Portland Hospital for alt dere har gjort, skrev han i den åpenhjertige meldingen.

Saken fortsetter nedenfor.

Skulle få nok ei jente

Gordon og kona hadde i utgangspunktet termin i september og under innspillingen av «The Late Late Show» i mai, røpet han at han i lykkerus da han trodde babyen var en jente.

- Jeg er veldig nervøs. Jeg er åpenbart lykkelig over å få en til jente. Fire jenter. Fire bryllup. Fire «Sweet 16s» (stor bursdagsfest når en amerikansk tenåring fyller 16 år, red.anm). Fire kjærester... Så, ja.., sa han spøkefullt den gang.

TV-profilen og Tana feirer i år 20 år som gift. Sammen har de barna Megan (18), tvillingene Holly og Jack (16) og Matilda (14). 

Saken fortsetter nedenfor.

HENDENE FULLE: Ramsay har barna  barna Megan (18), tvillingene Holly og Jack (16) og Matilda (14) sammen med kona.  Foto: wenn.com
HENDENE FULLE: Ramsay har barna barna Megan (18), tvillingene Holly og Jack (16) og Matilda (14) sammen med kona. Foto: wenn.com Vis mer

I 2013 fikk flere fans bakoversveis da han åpnet seg om sine svært strenge oppdragelse av barna sine.

Han innrømmet nemlig at han spionerte på sin egen datter, via å installere skjulte kameraer på datterens soverom. 

Det avslørte han på talkshowet «The Jonathan Ross Show», ifølge New York Daily News.

- Megan er 15 og hun er til stede her i kveld sammen med kjæresten sin. De har tilbragt mye tid sammen på rommet hennes i det siste. Der de skal ha gjort lekser. Men det virker som om resultatene uteblir. Megan, jeg har lyst til å snakke litt med deg om studiene dine.., sa Gordon og fortsatte:

- De siste ukene har jeg vært litt uskikkelig, og bedt sønnen min Jack om å installere et hemmelig kamera på toppen av klesskapet hennes, avslørte kjendiskokken.

LYKKELIG GIFT: Tana Ramsay og Gordon Ramsay giftet seg i 1996 og har fire barn sammen. Bildet er fra 2007.  Foto: wenn.com
LYKKELIG GIFT: Tana Ramsay og Gordon Ramsay giftet seg i 1996 og har fire barn sammen. Bildet er fra 2007. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Rihanna og Drake får ikke nok av hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer