GOOGLE: Taylor Swifts verste frykt er å google seg selv. Men også kråkeboller og det å bli arrestert kommer høyt opp på listen. Foto: All Over Press
GOOGLE: Taylor Swifts verste frykt er å google seg selv. Men også kråkeboller og det å bli arrestert kommer høyt opp på listen. Foto: All Over PressVis mer

Google er hennes største frykt

Popstjernen Taylor Swifts fobier er verken edderkopper eller høyder.

SEOGHØR.NO:  Popstjernen Taylor Swift (23), kjent fra hits som «We Are Never Ever Getting Back Together» og «Lovestory», avslørte nylig sin aller største frykt. Men i motsetning til folk flest, som er redd for høyder, edderkopper og mørke gater, er popstjernens fobier litt mer spesielle.

Swift, som nylig hadde en forhold til «One Direction»-stjernen Harry Styles, innrømmer at hun er redd for kråkeboller og det å bli arrestert, men det som trorner øverst på popstjernens liste er det å google seg selv.

Den blonde sangeren kom med innrømmelsene i et nytt intervju med magasinet Marie Claire

Det er derimot ikke første gang Swift har snakket om fobiene sine. 

- Jeg er ikke tykkhudet. Hvis noen sier noe slemt, så vil det såre følelsene mine. Man kan ikke google seg selv. Hvis man gjør det vil selvtilliten din forsvinne, har Swift tidligere sagt til OK! Magazine.

LES OGSÅ:    Swift glitret i gull