- HAR TATT FARVEL: Jade Goody klarer ikke å holde seg våken lenge om gangen, takket være tung medisinering. Torsdag skal hun ha tatt farvel med sin Jack Tweed.  Foto: All Over Press
- HAR TATT FARVEL: Jade Goody klarer ikke å holde seg våken lenge om gangen, takket være tung medisinering. Torsdag skal hun ha tatt farvel med sin Jack Tweed. Foto: All Over PressVis mer

- Goody har bare timer igjen

- Vi håper og ber om at Jade kommer seg gjennom dette, men fakta er at hun uansett har kort tid igjen å leve.

SEHER.NO: Kreftsyke Jade Goody (27) har tatt farvel med familie og venner, skriver Daily Star under tittelen "Har bare timer igjen å leve".

- De neste timene er avgjørende. Vi håper og ber om at Jade kommer seg gjennom dette, men fakta er at hun uansett har kort tid igjen å leve, sier hennes talsperson Max Clifford til avisa.

Det skal naturligvis ha vært en tårevåt avskjed da Goody tok farvel med sine nærmeste. En av vennene hennes som torsdag besøkte Jade på sykehuset Royal Marsden sier følgende til avisa:

- Hun trenger å være nær familien og vennene sine akkurat nå.

Jades mor Jackiey Budden (50) skal ha vært sammen med datteren i en halvtime torsdag, mens Jades ektemann Jack Tweed (21) sov over på sykehuset natt til fredag.

Talsperson Clifford forteller videre at Jade har blitt tungt medisinert.

- Vi håper og ber om en stor forandring. Det er alt vi kan gjøre.

Fredag ble det kjent at Goody er for syk til å la seg døpe sammen med sine to sønner Bobby (5) og Freddie (4) lørdag. Planen var at hun skulle reise hjem til Bermondsey utenfor London for å døpes.

I begynnelsen av uka ble det kjent at kreften har spredt seg til Jade Goodys hjerne, og at legene derfor frykter at hun ikke vil leve til helgen.

Det var i august i fjor at Jade fikk beskjed om at hun hadde livmorhalskreft. Beskjeden fikk hun på direkten i indiske "Big Brother".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Goody frykter hun dør før helgen