LITE TID IGJEN: - Prognosen er to til fire uker, men man frykter at hun ikke vil leve lenger enn til helgen. Hun er ekstremt svak nå, og kan ikke engang gå. Alt man kan gjøre, er å dempe smertene hennes, sier en sykehus-ansatt om tilstanden til Jade G Foto: All Over Press
LITE TID IGJEN: - Prognosen er to til fire uker, men man frykter at hun ikke vil leve lenger enn til helgen. Hun er ekstremt svak nå, og kan ikke engang gå. Alt man kan gjøre, er å dempe smertene hennes, sier en sykehus-ansatt om tilstanden til Jade G Foto: All Over PressVis mer

Goody frykter hun dør før helgen

Jade Goody til sykehus i all hast, nødopereres i morgentimene i dag.

SEHER.NO: For drøye to uker siden danset hun i sitt eget eventyrbryllup, men nå begynner det å se verre ut for en dødssyk Jade Goody (27). Søndag ble hun i all hast på ny fraktet til sykehuset - med en oksygenmaske festet til ansiktet da legene bar henne på en båre etter at tilstanden hennes har blitt dramatisk forverret.

Ifølge The Sun så tobarnsmoren svært dårlig og blek ut etter en dag i skrikende smerter. Og det var tydelig at doktorene slet med å dempe smertene etter kreften. Med politieskorte ble hun dermed fraktet i ambulanse fra sin egen seng til Royal Marsden Hospital i Chelsea i Vest-London.

Kreftspesialister håpet at de kunne frigjøre noe av reality-stjernens smerter. Og ifølge den engelske avisen skal hun etter planen gjennom en nød-operasjon i morgentimene mandag.

- Det var en nød-innleggelse, ettersom Marsden er det eneste stedet som kan behandle henne slik ting er akkurat nå, forteller en kilde på sykehuset til avisen.

Etter å ha ankommet i ambulanse skal Goody ha uttalt noen få ord. I hvert fall om man skal tro The Sun.

- Det er her jeg skal dø, skal hun ha sagt.

På sykehuset legger de ikke skjul på at 27-åringen begynner å bli dårligere og dårligere.

- På grunn av smertestillende snøvlet hun en del med ordene og fortalte usammenhengende setninger. Hun skrek av smerte, forteller kilden, som frykter at Goody skal slite med å holde seg i live til over helgen.

- Prognosen er to til fire uker, men man frykter at hun ikke vil leve lenger enn til helgen.

- Hun er ekstremt svak nå, og kan ikke engang gå. Alt man kan gjøre, er å dempe smertene hennes, blir det sagt fra sykehus-hold.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Endelig mann og kone!