DØDEN NÆR: Jade Goody har kjempet en desperat kamp mot livmorhalskreften, men har fått beskjed om at hun bare har måneder igjen å leve. Foto: All Over Press
DØDEN NÆR: Jade Goody har kjempet en desperat kamp mot livmorhalskreften, men har fått beskjed om at hun bare har måneder igjen å leve. Foto: All Over PressVis mer

Goody: - Kreften min har spredd seg

Jade Goody brøt sammen i tårer da hun fikk nyheten.

SEHER.NO: Reality-kjendisen Jade Goody (27) fikk den forferdelige nyheten da legene samlet seg rundt sengen hennes tirsdag morgen og fortalte at kreften hadde spredd seg til leveren, tarmene og lysken.

- Jeg er helt knust. Jeg er redd og jeg er sint. Jeg vil ikke dø, jeg har så mye å leve for, sier Jade Goody til The Sun.

- Realiteten er at jeg har gått fra 40 prosent sjanse for å bli kurert til å se hvor lenge jeg kan overleve. Dette er et mareritt, sier hun.

Goody ble først diagnostisert med livmorhalskreft i august i fjor, og fikk beskjeden mens hun var med i Big Brother.

Siden den gang at mediene kunnet følge henne gjennom oppturer og nedturer. Etter flere operasjoner og cellegift begynte Goody å se optimistisk på utsiktene, men på fredag ble hun på nytt innlagt på sykehus etter å ha kollapset av smerter.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Dette har kreften gjort med meg