SKALLET: - Det er ille nok at sykdommen kan ta livet av deg, men den spiser også opp selvtilliten din, utseende ditt og seksualiteten din. Jeg kjemper for femininiteten min nå, sier Jade Goody om å miste håret. Foto: All Over Press/Faksimile News
SKALLET: - Det er ille nok at sykdommen kan ta livet av deg, men den spiser også opp selvtilliten din, utseende ditt og seksualiteten din. Jeg kjemper for femininiteten min nå, sier Jade Goody om å miste håret. Foto: All Over Press/Faksimile News Vis mer

Goody: - Dette har kreften gjort med meg

Jade Goody viste seg uten hår for å redde sønnenes framtid.

SEHER.NO: Kreftsyke Jade Goody (27) viser kreftens sanne ansikt i søndagens News of the world.

- Hele livet har jeg måttet le av meg selv før andre gjør det. Jeg har måttet takle ting andre ikke har måttet gå igjennom. Det er bedre at jeg sier stygge ting om meg selv før andre gjør det. Og det er derfor jeg gjør dette nå. Jeg vet folk vil si: "Hvorfor kliner hun opp sitt flintskalla hode i avisen?" Men jeg vil heller at folk skal se det først og få reaksjonen når jeg ikke ser det, i deres hjem eller ved frokostbordet – og ikke foran meg. For det ville vært for hardt for meg og dem.

- Det vil komme en gang snart hvor jeg vil ta av meg hårtørkleet, og jeg vil ikke gå inn på Tesco eller et annet sted og at folk skal stirre på meg med åpne munner, sier Goody til News of the World.

- Kanskje er det enklere for meg å gjøre noe slikt fordi jeg har levd i offentligheten. Men jeg er sensitiv, jeg er et menneske og jeg vil få dette overstått, sier hun og med de ordene tar Goody av seg skjerfet hun har rundt hodet og lar seg avbilde for avisen.

I det svært åpenhjertige intervjuet snakker 27-åringen om følelsen av å bli skallet og hva det gjør med henne.

- Det er ille nok at sykdommen kan ta livet av deg, men den spiser også opp selvtilliten din, utseende ditt og seksualiteten din. Jeg kjemper for femininiteten min nå. Jeg vil ikke høres overfladisk ut, men jeg er bare 27 år gammel og selv om jeg har en sykdom som kan drepe meg, vil jeg likevel se bra ut.

- Det er ikke ett minutt i noen time på noen dag som jeg ikke tenker på denne kreften. Det er ikke et sekund jeg glemmer at den er der. Hvordan kan jeg det? Jeg kan bare se i speilet for å bli minnet om det. Men jeg trenger fortsatt å føle meg som en kvinne. Er det så galt, spør hun.
Reality-stjernens store bekymring er imidlertid fremtiden til hennes to sønner, Freddie og Bobby.

Hun forteller i intervjuet at de ikke har forstått hvor syk moren deres er, og at hun ikke har fortalt dem at hun kan komme til å bli borte.

Men etter fire operasjoner de siste seks månedene er Goody realistisk.

- Jeg må akseptere at jeg ikke vil klare meg. I hodet forteller jeg meg selv at jeg vil klare det, at jeg må klare det. Men i hjertet mitt… jeg vet ikke, sier hun og gråter.

Og hun innrømmer glatt at hun stiller opp i News of the world for pengenes del.

- Ja, folk vil si at jeg gjør dette for penger. Og de har helt rett, det gjør jeg. Men ikke for å kjøpe fine biler eller stort hus. Det er for mine sønners framtid hvis jeg ikke er her lenger. Jeg vil ikke at mine barn må gå igjennom den samme miserable, narko og fattigdomsframtiden som jeg hadde, sier hun.

Se flere bilder og video med Goody på News of the worlds hjemmesider her (ekstern link)

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nå planlegger Goody bryllup

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.