Goodbye, James Blunt!

Britisk radio nekter å spille smørsangerens låter.

BOIKOTT: James Blunt har vunnet flere priser for musikken sin, men nå har radiolytterne fått nok. Foto: All Over Press
BOIKOTT: James Blunt har vunnet flere priser for musikken sin, men nå har radiolytterne fått nok. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Musikalsk overdose!


En engelsk radiostasjon utestenger nå James Blunt fra sine spillelister. Årsaken er at lytterne rett og slett ikke orker å høre på ham mer.


Det er lokalradiostasjonen Essex FM som i følge Aftonbladet bannlyser de svulstige balladene, etter at publikum har fått mer en nok av "You're Beautiful" og "Goodbye My Lover".


- Vi har ingenting imot ham og gleder oss over hans suksess, men vi behøver virkelig en pause, sier radiokanalens talsperson Chris Cotton, og legger til at press fra plateselskapene ofte fører til at enkelte låter spilles så ofte at lytterne blir spyferdige.


- Vi er stolte av at vi respekterer det sterke budskap som våre lyttere har sendt oss, og oppmuntrer andre til å gjøre det samme.


Men om James Blunt bryr seg er uvisst. Albumet Back to Bedlam har solgt i syv millioner eksemplarer og "You're Beautiful" har toppet listene i 25 land. Kanskje ikke så dumt med en liten pause?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer