Gomler kaker til tusen..

Victoria Beckham (32) vet å unne seg litt luksus..

SØTSAKER: Posh har dyre kakevaner, men hva gjør vel det når mannen David tjener flere hundre millioner i året..? Foto: AP/Scanpix
SØTSAKER: Posh har dyre kakevaner, men hva gjør vel det når mannen David tjener flere hundre millioner i året..? Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatertSEHER. NO: Da fotballfruen gjestet London sist uke, ble det bruktt rundt 230 000 kroner på to dager!


Av disse ble ca 4000 kroner brukt til kaker! Hvem ville vel trodd at syltynne Fru Beckham spiser kaker for  2000 kroner dagen?
LES MER: Victoria klipper seg for bedre sex!
Anledningen for Poshs London-besøk var promotering av boken "That Extra Half An Inch".


I en suite til 17 000 kroner natta bodde Posh på Hempel Hotel, og alt var lagt til rette for at den ferske forfatteren skulle få et best mulig opphold. 


Victoria hadde i tillegg en Porsche Cayenne med sjåfør klar til disposisjon til alle døgnets tider, og en egen butler under hele oppholdet. 


Til tross for alt dette var kona til David Beckham ikke helt fornøyd, på rommet hennes sto det nemlig en flaske med Ruinart champagne, mens Victoria foretrekker Cristal. Dette ble selvfølgelig endret med en gang!
LES OGSÅ: Puppemodell håner Victoria!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer