STYGT FALL: Mandag formiddag gikk det galt for Jarl Golis dansepartner, Olga Divakova. Nå må hun trekke seg fra konkurransen. Foto: Stella Pictures
STYGT FALL: Mandag formiddag gikk det galt for Jarl Golis dansepartner, Olga Divakova. Nå må hun trekke seg fra konkurransen. Foto: Stella PicturesVis mer

Golis dansepartner må trekke seg denne uken

Olga Divakova erstattes denne uken av Hallvard Flatlands tidligere dansepartner.

SEOGHØR.NO: Jarl Golis partner i «Skal vi danse» - Olga Divakova - måtte forrige uke til sykehus med blodige knær etter at hun falt i asfalten på vei til bussen.

Til tross for store smerter kjempet hun seg igjennom det første programmet med store smerter, men nå sier kroppen stopp for deltagelse i det populære danseprogrammet for denne uken.

- Olga skadet seg 9. september da hun falt på vei til bussen. Hun har gjennomført treninger og danset, men har hatt sterke smerter i venstre kne. Hun har nå fått beskjed av legen om å ta det med ro, sier TV 2s presseansvarlig Unn-Grete Berge til Seoghør.no.

Ifølge Berge har Alexandra Kakurina blitt vikar for Olga ut denne uken:

- Hun kom inn som vikar i går, og skal danse med Goli ut uken. Hun stiller under direktesending på lørdag, med Olga som skal heie i salen. Olga danser med Goli igjen fra søndag morgen, dersom hun får grønt lys av legen. Nå må hun hvile benet, og det tar selvfølgelig vi i «Skal vi danse» hensyn til. Derfor har hun fått vikar.

Alexandra Kakurina har både vært med som danser og som dommer i tidligere sesonger av programmet. I 2009 danset hun med Hallvard Flatland i konkurransen.

LES OGSÅ: Rammet av sykdom før «Skal vi danse»