Goldie ny KappAhl-modell

"Førstekoneklubben"-stjernen Goldie Hawn vil vise deg seg indre skjønnhet.

USMINKET: Vi regner med at KappAhl velger en annen look for Goldie når reklamefilmene skal spilles inn. Foto: All Over Press
USMINKET: Vi regner med at KappAhl velger en annen look for Goldie når reklamefilmene skal spilles inn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har blitt litt av en trend i Hollywood å reklamere for den svenske kleskjeden KappAhl.

Nå har 69 år gamle Dustin Hoffman sagt "You look great" for siste gang, og overlater reklamejobben til den minst like kjente skuespilleren Goldie Hawn (61).

Ja, Hawn som nylig ble omtalt som "Gollums ukjente søster"!

- KappAhl har et positivt kvinnesyn som jeg kan stå for. "You Look Great"-kampanjen går ut på at skjønnheten først og fremst kommer innenfra. Det burde jo være en selvfølge, skriver Oscar-vinneren i en pressemelding ifølge Aftonbladet.

- Jeg vet ikke om noen annen motekjede som våger å uttrykke seg på den måten. Nå for tiden handler det meste bare om det ytre, avslutter mammaen til sexy Kate Hudson (27).

- Goldie Hawn er perfekt for oss. Hun er et ikon i filmverdenen. Hun er varm, positiv, leken og selvsikker, sier KappAhls markedssjef Cathrine Simonsson til tv4.se.

KappAhl har 235 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer