Goldie Hawn og Kurt Russell avslører hvorfor de aldri vil gifte seg

- Et varig forhold handler ikke om ekteskap, sier stjerneparet, som har vært sammen i over 30 år.

LYKKELIGE SOM UGIFTE: Ekteskap har aldri vært viktig for Goldie Hawn og Kurt Russell. Foto: NTBscanpix
LYKKELIGE SOM UGIFTE: Ekteskap har aldri vært viktig for Goldie Hawn og Kurt Russell. Foto: NTBscanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Goldie Hawn (69) hadde vært gift to ganger da hun traff «Tequila Sunrise»-kjekkasen Kurt Russell (64), som på 90-tallet var mange kvinners drømmemann, i 1983.

Duoen forelsket seg under innspillingen av filmen «Swing Shift» da hun var 38 år og han 33.

Hawn var den gang alenemor for to barn, Hollywood-stjernene Kate Hudson (36) og Oliver Hudson (38), og Russell tok fra første stund seg av seg ungene som sine egne.

I tillegg fikk de også sønnen Wyatt (28) sammen.

Saken fortsetter under bildet.

KJÆRESTER PÅ FILM: Goldie Hawn og Kurt Russell har spilt mot hverandre i flere filmer. Her fra "Jente overbord" i 1987. Foto: NTBscanpix
KJÆRESTER PÅ FILM: Goldie Hawn og Kurt Russell har spilt mot hverandre i flere filmer. Her fra "Jente overbord" i 1987. Foto: NTBscanpix Vis mer

- Alt er et valg

I dag har paret vært partnere i 32 år, men likevel har de aldri følt for å ta forholdet et skritt videre ved å gifte seg.

Nå forteller «Døden kler henne»-stjernen hvorfor.

- Et varig forhold handler ikke om ekteskap. Det handler om kommunikasjon og å passe sammen. Begge må ønske at det skal fungere. Hvis en person ikke vil at det skal fungere, så kommer det heller ikke til å skje, forklarer hun til bladet Porter, ifølge E! News.

- Intensjon er nøkkelen. Det handler om å ikke miste seg selv i hverandre. Det handler om å være sammen, to søyler som holder oppe huset og taket, og om å være forskjellige og ikke trenge å være enige om alt, men i stedet lære seg å takle uenighet. Alt er et valg, slår hun fast.

Saken fortsetter under bildet.

SKUESPILLER-TRIO: Goldie Hawn med kjæresten Kurt Russell og datteren Kate Hudson på en premiere i Los Angeles sammen i fjor.  Foto: NTBscanpix
SKUESPILLER-TRIO: Goldie Hawn med kjæresten Kurt Russell og datteren Kate Hudson på en premiere i Los Angeles sammen i fjor. Foto: NTBscanpix Vis mer

Like før jul kom nyheten om at datteren Kate Hudson og «Muse»-vokalisten Matt Bellamy (36) hadde brutt forlovelsen.

De valgte i stedet å fortsette forholdet som venner mens de oppdrar sønnen Bingham (3 1/2) sammen.

Kate har også sønnen Ryder (11) fra ekteskapet til «Black Crow»-frontmannen Chris Robinson (48). Duoen var gift fra 2000 til 2007.

LES OGSÅ: Kate Hudson og Goldie Hawn kan se døde mennesker