Niklas Baarli og Benjamin Silseth:

- Godt og vondt på samme tid

Paret har en fullstappet sommer i vente.

SOMMERFERIE: Niklas Baarli og Benjamin Silseth har flere planer fremover. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SOMMERFERIE: Niklas Baarli og Benjamin Silseth har flere planer fremover. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Niklas Baarli (33) har bemerket seg godt på både på skjermen og på øret til det norske folk. Det har også ektemannen Benjamin Silseth (31), som er psykolog og foredragsholder.

Se og Hør møtte nylig paret under Se og Hørs Reality Awards kick-off, og der kunne duoen blant annet røpe detaljer om «Farmen»-innspilling og ikke minst hvilke sommerplaner som står for tur.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Håper det går bra

- Jeg har blitt lurt med til å gå tur i fjellene i Chamonix - det var noen som mente at det var ferie. Jeg sa ja til det, og det var før jeg viste hvor bratte fjellene i Chamonix er, sier Baarli om årets sommertur.

- Det var meg da, innrømmer Silseth lattermildt, og legger til at det er planlagt en aktiv ferie før de skal på en vingård i Italia.

Baarli legger også til at han skal på et E-sport arrangement mot slutten av ferieturen. E-sport er en idrett som omhandler konkurranse i videospill og prestasjonsutøvelse, og regnes som all sportslig aktivitet som benytter datamaskiner og datanettverk.

- Du begynner med noe jeg vil, så er resten noe vi begge vil, og så avslutter han med noe han vil. Jeg blir ikke med på E-sport da, fortsetter 31-åringen.

REALITY AWARDS: Hva er det egentlig? La kjendisene forklare. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Kaste meg i det

I mars ble det annonsert at Baarli er den nye «Farmen»-programlederen. I 12 uker skal Baarli lede «Farmen»-deltakerne gjennom tøffe utfordringer og vanskelige tvekamper, og snart er han klar for å reise 100 år tilbake i tid.

- Innspillingen begynner tredje uken i juli, så jeg får en veldig kort sommerferie i år, bare to uker. Så stikker jeg av gårde på gård og ser på folk som prøver å drive gård, forteller Baarli.

BRYLLUP: Gjennom den nye serien «Vendela + Petter gifter seg» får man et innblikk i bryllupsplanleggingen til realityparet som møttes på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Play/Reality Awards Vis mer

33-åringen røper at han ikke har forberedt seg noe særlig før gårdsoppholdet.

- Jeg forbereder meg ikke så voldsomt ennå. Jeg har blitt litt kjent med casten, og sitter å leser om de så jeg vet hvem de er. Så tenker jeg at jeg nesten bare må kaste meg i det. Det er ikke så mye å forberede seg på.

Når Se og Hør spør programlederen om han har kontaktet sin forløper, Mads Hansen, for å hente inspirasjon til programlederrollen, svarer han:

- Det burde jeg kanskje gjort fordi Mads var veldig flink. Kanskje jeg skal gjøre det. Det var et godt tips, svarer Baarli.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatten foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

- Lov til å ha favoritter?

Den tidligere «God kveld Norge»- programlederens eget opphold på gården i «Farmen kjendis» fikk også mye oppmerksomhet.

Baarli fikk mye TV-tid i løpet av sin sesong og skapte blant annet høy temperatur da tiden var inne for å velge førstekjempe.

- Er det noe du tar med deg fra egen deltakelse?

- Det må være å igle opp folk, slik folk iglet opp meg, svarer Baarli lattermildt.

Han legger imidlertid ikke skjul på at han gleder seg til å se de nye deltakerne kjempe om kampen for tilværelsen.

Det ble full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg tenker at det er en veldig sterk cast i år, og det er mange der som kommer til å gjøre det veldig bra. Jeg har ikke noen favoritter ennå. Har jeg lov til å ha favoritter? spør Baarli.

- Foreldre har jo favoritter blant barna bare at de ikke tør å si det. Så du kan aldri si det, men du kan ha det, legger Silseth humoristisk til.

Paret kommer til å få en god del tid fra hverandre grunnet jobb fra begge kanter. Det tror likevel Silseth kan ha noen fordeler.

KRANGEL: Niklas Silseth Baarli forteller om hva som var den verste opplevelsen på Farmen kjendis. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er godt og vondt på samme tid. Niklas blir borte noen faste dager hver uke, men begge to jobber veldig mye. Så nå tror jeg at vi slipper den der at vi må møtes for å gjøre noe hyggelig. Jeg liker å være litt alene hjemme, det er litt deilig. Jeg tror kanskje dette er det perfekte forholdet, mener Silseth.

- Det er som en trøffel - man skal bare ha litt av gangen, legger Baarli til.

Aller Media eier Se og Hør som arrangerer Reality Awards.

LES OGSÅ: - Kommer ikke til å tilgi dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer