Niklas Baarli og Benjamin Silseth:

- Godt og vondt på samme tid

Paret har en fullstappet sommer i vente.

SOMMERFERIE: Niklas Baarli og Benjamin Silseth har flere planer fremover. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SOMMERFERIE: Niklas Baarli og Benjamin Silseth har flere planer fremover. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Niklas Baarli (33) har bemerket seg godt på både på skjermen og på øret til det norske folk. Det har også ektemannen Benjamin Silseth (31), som er psykolog og foredragsholder.

Se og Hør møtte nylig paret under Se og Hørs Reality Awards kick-off, og der kunne duoen blant annet røpe detaljer om «Farmen»-innspilling og ikke minst hvilke sommerplaner som står for tur.

- Håper det går bra

- Jeg har blitt lurt med til å gå tur i fjellene i Chamonix - det var noen som mente at det var ferie. Jeg sa ja til det, og det var før jeg viste hvor bratte fjellene i Chamonix er, sier Baarli om årets sommertur.

- Det var meg da, innrømmer Silseth lattermildt, og legger til at det er planlagt en aktiv ferie før de skal på en vingård i Italia.

Baarli legger også til at han skal på et E-sport arrangement mot slutten av ferieturen. E-sport er en idrett som omhandler konkurranse i videospill og prestasjonsutøvelse, og regnes som all sportslig aktivitet som benytter datamaskiner og datanettverk.

- Du begynner med noe jeg vil, så er resten noe vi begge vil, og så avslutter han med noe han vil. Jeg blir ikke med på E-sport da, fortsetter 31-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer