FØLGER MAGEFØLELSEN: - Det er viktig å følge magefølelsen, det begynte jeg med for et år siden. Det føles godt å ikke bli kastet rundt som en ball, sier MGP-aktuelle Lene Alexandra Øien. Foto: NRK
FØLGER MAGEFØLELSEN: - Det er viktig å følge magefølelsen, det begynte jeg med for et år siden. Det føles godt å ikke bli kastet rundt som en ball, sier MGP-aktuelle Lene Alexandra Øien. Foto: NRKVis mer

- Godt å ikke bli kastet rundt som en ball

For ett år siden gjorde Lene Alexandre én stor endring...

SEHER.NO: I 2008 vant Lene Alexandra Øien (28) "Skal vi danse" på TV 2. Etterpå har det vært stille rundt den profilerte jenta. Nå er hun derimot tilbake, og førstkommende helg står hun på scenen under den første MGP-delfinalen, som går av stabelen på Ørlandet.

- Det er viktig å følge magefølelsen, det begynte jeg med for et år siden. Det føles godt å ikke bli kastet rundt som en ball. Jeg lar meg ikke styre lenger, forteller hun til Her og Nå.

I 2004 fikk Lene Alexandra sitt gjennombrudd som kjendis, da hun var med i TV 3s "Robinsonekspedisjonen". Årene etterpå ble fulgt av skandaler, da fortiden hennes son nakenmodell ble kjent - samt det faktum at hun og Aylar Lie havnet på forsiden av engelske The Sun, etter at de påsto at de hadde hatt sex med Robbie Williams.

Men 28-åringen angrer ikke av den grunn.
 
- Livet er for kort til å angre på det man har gjort. Det har ført til at jeg har lært og blitt til den personen jeg er i dag. En klisjé, men sånn er det, sier Lene Alexandra Øien, som også har sikret seg ny platekontrakt, til Her og Nå.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Si ifra hvis de er for dårlige