INDRE RO: Kjæresten gir Sarah Natasha Membye en "ekstra indre ro", forteller hun til Dagbladet Søndag. Foto: TV 2
INDRE RO: Kjæresten gir Sarah Natasha Membye en "ekstra indre ro", forteller hun til Dagbladet Søndag. Foto: TV 2Vis mer

- Godt å ha noen å komme hjem til

TV 2-stjernen snakker om privatlivet, selv om hun ikke liker det...

SEHER.NO: "Vil du bli millionær"-programleder og "Xtra Factor"-produsent Sarah Natasha Melbye liker egentlig ikke å snakke om privatlivet, men gir likevel etter når Dagbladet Søndag spør om samboeren Roy, som hun har vært sammen med i halvannet år.

- Det er vel hyggelig å ha kjæreste?

- Ja, det er jo det. Det er godt å ha noen å komme hjem til. Man får en ekstra indre ro når man har noen å være glad i, og jeg lever kanskje et litt annet liv enn jeg gjorde før, sier den den kjente TV 2-profilen til Dagbladets søndagsbilag.


Den endrede livsstilen innebærer ikke at hun ikke lenger frekventerer hovedstadens barer, men at det kanskje blir litt sjeldnere, avslører 33-åringen.

En vanlig aften hjemme hos Sarah Nataha og kjæresten på Skillebekk i Oslo, fortoner seg nemlig omtrent slik, ifølge Dagbladet:

Han sitter fredelig med en bok i en stol. Hun kommer hjem fra jobb, ofte sent og med høyt adrenalinnivå, zapper seg frem til den siste seien hun har tatt opp på tv-boksen, rigger seg til med pleddet - og sovner.

- Jeg elsker å sovne foran TV-en. Det er deilig, sier Sarah Natasha Melbye.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fikk trøstekyss av kjæresten