Sara Emilie Tandberg:

- Godt å få sagt det høyt

Sara Emilie Tandberg venter barn med sin nye kjæreste.

BABYLYKKE: TV-profilen blir trebarnsmor. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
BABYLYKKE: TV-profilen blir trebarnsmor. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Sara Emilie Tandberg (29) har bemerket seg godt både på TV-skjermen i «Bloggerne», og som mamma-influenser i sosiale medier. Nå røper hun også til sine 357 000 Instagram-følgere at hun er gravid.

I en video publisert på 29-åringens profil deler hun babynyheten med en rekke bilder av seg selv sammen med sin nye kjæreste.

På bildedrysset holder paret en svart tavle som viser teksten: «Baby 2023».

Under videoen skriver Tandberg:

«Vi gleder oss til å møte deg», etterfulgt av en rekke emojier.

- Vi gleder oss masse. Jeg har vært så mye kvalm og trøtt, så det var godt å få sagt det høyt nå, forteller Tandberg til Se og Hør og legger gledelig til:

- Det blir koselig med vinterbaby, sier hun - etterfulgt av et rødt hjerte.

Ny kjæreste og bolig

Livet smiler for den kommende trebarnsmoren som i mars kunne avsløre at hun hadde funnet drømmeboligen med en prislapp på 11,3 millioner.

Babynyheten kommer en drøy måned etter at det ble kjent at 29-åringen hadde funnet kjærligheten ny. Det hadde lenge blitt spekulert i om Tandberg har funnet seg en ny flamme, og til slutt bekreftet hun ryktene via en Instagram Story.

KJÆRESTETUR: Sara Emilie Tandberg røpet at hun skulle ut og reise sammen med sin nye kjæreste. Foto: Instagram/Sara Emilie Tandberg
KJÆRESTETUR: Sara Emilie Tandberg røpet at hun skulle ut og reise sammen med sin nye kjæreste. Foto: Instagram/Sara Emilie Tandberg Vis mer

Influenseren har nemlig flere ganger vært offer for flykaoset og pilotstreiken som skjedde tidligere i sommer, og kunne overfor Se og Hør avsløre at den siste ferien skulle vært en «kjæresteferie».

Til tross for at turen ikke ble noe av, så satser hun på å få til en tur ved et seinere tidspunkt.

- Vi satser på å ta opp en utenlandsferie litt seinere, men det er litt vanskelig å få logistikken til å gå opp, fortalte hun til Se og Hør tidligere i år.

Brudd

Sommeren i fjor kom nyheten om at Tandberg og kjæresten gjennom ti år, Robin Daldorff Magnussen, hadde valgt å gå hver til sitt. Paret deler to barn.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Sara Emilie delte den gang den triste bruddnyheten på Instagram i form av et åpenhjertig innlegg, som hun ikke la skjul på at hadde vært vanskelig å skrive.

«Jeg vet ikke helt hvordan man starter et innlegg som dette. Jeg hadde aldri trodd det var en post jeg skulle poste i løpet av livet mitt. Men her sitter jeg, og prøver å finne de riktige ordene uten å la følelsene ta overhånd», skrev hun blant annet.

LES OGSÅ: - Ikke en drømmesituasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer