Godkjenner eksens bryllup

- Jeg er glad på hennes vegne, sier Brody Jenner om eks-kjæresten Avril Lavigne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det så endelig ut til at sjarmøren Brody Jenner (29) hadde funnet lykken da han møtte rockeren Avril Lavigne (28). Paret var svært forelsket og var sammen i to år.

Men i januar brast lykken og paret gikk fra hverandre. Kun seks måneder senere annonserte Avril at hun var forlovet med Nickleback-vokalist Chad Kroeger (37). De to skal ha funnet tonen da de jobbet sammen om sanger til Lavignes nye album. 

Se også premieren på Seoghør.no Weekend her! 

Nyheten om sangerens forlovelse kom samme dag som Brodys bursdag. Men i dag virker det som «The Hills»-stjernen har kommet over eksen, og da han møtte fotografer i Los Angeles ønsket han henne hell og lykke. 

- Jeg godkjenner bryllupet. Vi er gode venner. Gratulerer til henne, jeg er veldig glad på Avrils vegne, sier han til Splash News. 

Jenner har for tiden ingen kjæreste, men har tidligere datet en lang rekke kjendiskvinner, blant annet Lindsay Lohan, Kristin Cavallari, Lauren Conrad, Paris Hilton og Nichole Ritchie. 

Se intervjuet øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Overrasket fansen med lettkledd-video  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer