Kylie Jenner og Sofia Richie:

- Gode venner etter bruddet

Det nære vennskapet med Kylie Jenner består etter at Sofia Richies forhold til Scott Disick skal ha tatt slutt.

GODE VENNER: Kylie Jenner og Sofia Richie skal fortsatt være gode venner, etter at det nylig ble kjent at forholdet mellom Scott Disick og modellkjæresten tok slutt. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Kylie Jenner og Sofia Richie skal fortsatt være gode venner, etter at det nylig ble kjent at forholdet mellom Scott Disick og modellkjæresten tok slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken kom nyheten om at Scott Disick (37) og modellen Sofia Richie (21) skal ha gått fra hverandre etter nesten tre år som kjærester. Kort tid i forveien kom det meldinger om at paret angivelig hadde tatt en pause, noe som skyldtes at 37-åringen hadde sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk i Colorado.

Disick har nemlig slitt med rusproblemer i en årrekke, og Richie skal ha vært en god støtte gjennom disse periodene. Paret skal ha blitt enige om at det passet med en pause, slik at Disick kunne fokusere på seg selv - men pausen skal ha blitt et permanent brudd.

- Scott og Sofia har tatt en pause i forholdet inntil Scott kommer tilbake til seg selv igjen. Scott er på et bra sted akkurat nå og forsøker å bli bedre og fokusere på jobb, men han er nødt til å overbevise seg selv, sa en kilde til US Weekly da duoens pause ble kjent.

Verken Richie eller Disick har selv bekreftet bruddet.

Nå skriver US Magazine at Kylie Jenner (22) fortsatt skal være svært godt venn med Sofia Richie - til tross for at hun og Disick nå angivelig har gjort det slutt med hverandre.

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

- Gode venner

- Sofia og Kylie er fortsatt venner og vennskapet deres har ikke blitt påvirket av bruddet med Scott, sier en kilde til magasinet.

- De har hatt et svært nært forhold ganske lenge, og Sofia ville ikke ha gjort noe galt for å risikere å sette vennskapet deres i fare, fortsetter kilden.

Richie og Jenner skal ha utviklet et nært bånd før førstnevnte begynte å date Disick, ifølge US Magazine.

Scott Disick har som kjent tidligere vært sammen med Kylie Jenners eldre halvsøster Kourtney Kardashian (41). De skilte lag i 2015, etter å ha vært et par i hele ni år. Sammen har de barna Mason (10), Penelope (7) og Reign (5).

- Kylie og Sofia har alltid vært i den samme kretsen og er veldig nærme hverandre i alder, så de har kommet godt overens opp gjennom årene. De har alltid vært i rampelyset, hatt veldig like livsstiler og vokst opp rundt mange av de samme menneskene, sa en kilde til US Magazine i juli i fjor.

Sofie Richie og Scott Disick ble kjærester i 2017 - to år etter at sistnevntes forhold til Kourtney Kardashian tok slutt. Tidligere denne uken skrev US Magazine at Disick angivelig fortsatt skal ha følelser for realitystjernen - og at dette skal være årsaken til bruddet med Richie.

- Scott kommer alltid til å være forelsket i Kourtney, og det er noe Sofia måtte innse allerede før hun involverte seg seriøst med ham, fortalte en kilde til US Weekly, og la til:

- Dette har pågått lenge. Det ble bare mer synlig nå at familien hans er høyere prioritert enn henne, og at de alltid kommer til å være hovedfokuset hans over alt og alle andre.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Aldersforskjell

Den store aldersforskjellen mellom Scott og Sofia, som er datter av den berømte artisten Lionel Richie (70), skapte i starten mye oppmerksomhet. Og da romansen først ble kjent skal heller ikke Kourtney ha vært begeistret over forholdet. Hun skal spesielt ha vært fortvilet over Scotts alkoholforbruk, som flere ganger fikk ham innlagt på rehab.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Med tiden forandret ting seg derimot, og Kourtney, Scott og Sofia dro flere ganger på ferie sammen, og viste at de fungerte godt som en moderne familie. I høst virket også Kourtney å være en svært støttende ekskjæreste.

- Hun synes Sofia får frem det beste i Scott, og hun er glad på deres vegne. Kourtney og Sofia har lik bakgrunn og livsstil, og Sofia er lett å komme overens med. Hun er en normal jente, fortalte en kilde til US Weekly i september.

LES OGSÅ: Nye Epstein-opplysninger sjokkerer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer