<strong>NYTT PAR:</strong> «God Morgen Norge»s Marianne Jemtegård har funnet lykken med den franske kjendistreneren Zinho Alves. FOTO: Eco Cult/Urivaldo Lopes
NYTT PAR: «God Morgen Norge»s Marianne Jemtegård har funnet lykken med den franske kjendistreneren Zinho Alves. FOTO: Eco Cult/Urivaldo Lopes Vis mer

TV 2s Marianne Jemtegård:

«God Morgen Norge»-profilen kapret kjendistrener

Etter at det ble slutt med forloveden i sommer, har moteekspert Marianne Jemtegård funnet lykken med den franske kjendistreneren Zinho Alves (34). 

Publisert

(SEOGHØR.NO): I fjor sommer brast lykken mellom God Morgen Norge-stylisten Marianne Jemtegård (38) og den danske fiolinisten Philippe Benjamin Skow (33). Paret hadde vært sammen i seks år og forlovet i fire, før de i sommer skiltes som venner.

- Vi har en god tone og fortsetter å jobbe sammen, sier Jemtegård til Seher.no om bruddet.

Nå har derimot den 38 år gamle TV-profilen, moteeksperten og DJ-en funnet lykken på ny.

Treneren til Valentino

- Vi traff hverandre i Paris i vinter i forbindelse med en motejobb, sier stylisten om sitt ferske forhold til franskmannen Zinho Alves (34).

Han har jobbet som den personlige treneren til den italienske motedesigneren Valentino Garavani, og reiste rundt med Valentino i tre år.

I tillegg til jobben som personlig trener, arbeider Alves også som designer, og har flere norske kjendiser på kundelista si, kan Jemtegård avsløre.

Hun har selv kledd seg opp i kjærestens design, og høstet mange kommentarer, blant annet fra kona til John Arne Riise, Louise Angelica Riise på dette Instagram-bildet.

Wrap star #stockholmfashionweek #sthlmfw

A post shared by Marianne Jemtegård (@mariannejemtegard) on

- Beriker livet mitt

Selv om Alves bor i Paris og Jemtegård i Oslo, ser det nyforelskede paret mye til hverandre.

- Jeg er ofte i Paris på grunn av jobb, og får dermed sett han en hel del. Han har også vært i Norge ved flere anledninger, sier Jemtegård om sin nye kjæreste som nylig var i Norge under moteuken. Foreløpig fungerer det greit at han bor i Paris og hun i Oslo, og innrømmer at Alves lever opp til ryktet om franskmenn.

- Franskmenn er hakket mer galante enn nordmenn! Det har jeg virkelig sansen for, sier Jemtegård som ofte faller for mørke og mystiske menn. Men det var ikke bare Alves utseende moteeksperten falt for.

<strong>MØRK OG MYSTISK:</strong> Jemtegård faller ofte for mørke og mystiske menn sier hun. FOTO: Urivaldo Lopes
MØRK OG MYSTISK: Jemtegård faller ofte for mørke og mystiske menn sier hun. FOTO: Urivaldo Lopes Vis mer

- Han beriker livet mitt på mange måter. Han er ikke kjedelig og vi har det veldig gøy sammen. Vi har også mange av de samme interessene. Dessuten er vi begge mye på farta, jeg som stylist og DJ, han som designer, personlig trener og modell, sier Jemtegård om sin franskmann. Norske menn har hun til gode å date.

- Jeg har en tendens til å ende opp med alt annet enn nordmenn. Jeg reiser mye, og derfor er det lettere for meg å møte noen som ikke bor i Norge. Nå som vi bor i ulike byer er vi også på et stadie hvor flørting er veldig gøy, og jeg merker at jeg liker å flørte med franskmenn framfor nordmenn!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer