- God mat og sex holder meg ung

Den nye Bond-kvinnen Monica Bellucci avslører hemmeligheten bak sitt flotte utseende og gode form.

FÅR SKRYT: James Bond-stjernen Monica Bellucci takker god mat og sex for at hun holder seg i form. Her er hun sammen med hovedrolleinnehaver Daniel Craig. Foto: Afp
FÅR SKRYT: James Bond-stjernen Monica Bellucci takker god mat og sex for at hun holder seg i form. Her er hun sammen med hovedrolleinnehaver Daniel Craig. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 30. oktober er det klart for norgespremieren til den kommende James Bond-filmen «Spectre»

I en fremtredende rolle i filmen finner vi skuespillerstjernen Monica Bellucci (51), som spiller Lucia Sciarra.Og allerede før filmens premiere har skuespilleren høstet komplimenter for fysikken og utseendet.Til Stella Magazine forteller nå Bellucci hemmeligheten bak sin gode form.- Mitt råd er: Spis godt, drikk godt, ha god sex og le mye. Resten kommer av seg selv, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.com.Saken fortsetter under bildet.

Bellucci er ikke blant dem som farter til treningssenteret.- Jeg er ikke en person som står opp klokken seks for å trene. Det jeg gjorde var å ikke spise pasta i dagene før vi begynte å filme. Det var det. Sannheten er at jeg liker kaker og pasta, et glass med vin og en sigarett i blant.

Skuespilleren har døtrene Leonie og Deva (11) med eksmannen Vincent Cassel.Hun har tidligere spilt i filmer som «Under Suspicion», «The Passion of the Christ», samt begge «Matrix»-oppfølgerne.Se trailer her:

LES OGSÅ: - Jeg lagde Bond-låta på 20 minutter

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer