God kjemi i Cæsar-sex

Den gode kjemien hjalp Cæsar-Vilde og Maren med å spille kjærester.

BLIKK: Minken Tveitan (t.v) forteller at hun ikke kunne ha spilt så intimt med en annen kvinne enn Maren Bergem Owe. Foto: Atle Bye/TV 2
BLIKK: Minken Tveitan (t.v) forteller at hun ikke kunne ha spilt så intimt med en annen kvinne enn Maren Bergem Owe. Foto: Atle Bye/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Maren Bergem Owe (26) og motspiller Minken Tveitan (21) ble rikslesber som Vilde og Ellen i TV 2-serien "Hotel Cæsar" da rollefigurene deres innledet et forhold.

Nå forteller Tveitan at det absolutt ikke var enkelt å spille lesbisk.


- Jeg sleit mye den perioden, innrømmer Tveitan til homobladet Blikk ifølge Se og Hør.

- Jeg måtte gå over mange grenser, og det påvirket meg veldig privat.

- Ikke er jeg lesbisk heller, så det ble plutselig jævlig vanskelig å skulle stå der i studio og ha følelser for ei jente, sier hun ifølge bladet.


Heldigvis for Tveitan fikk hun god kontakt med kollegaen.

- Jeg kjenner Maren så godt og er oppriktig glad i henne i virkeligheten også. Så jeg synes vi hadde noen øyeblikk av magi, sier hun om scenene Maren ikke lar kjæresten se på.

Bergem Owe, som er kjæreste med Espen Hanssen (26) er blitt kalt "lesbehore" av fremmede mennesker. Hun sier til bladet at hun er blitt mer opptatt av homofobi etter rollen.

- Jeg må innrømme at jeg faktisk nesten er glad for at jeg ikke er lesbisk, sier hun åpenhjertig.


LES OGSÅ: Heather Graham i lesbisk forhold!


LES OGSÅ: Paris i pikant venninne-video

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer