- Gnisten er borte

Forholdet mellom Jennifer Lopez og Casper Smart skal nærme seg slutten.

SEOGHØR.NO: Få hadde tro på at forholdet mellom Jennifer Lopez (44) og hennes 18 år yngre kjæreste Casper Smart (26) skulle vare. Men Lopez motbeviste tvilerne og hun og Casper så i lang tid svært lykkelige ut.

Ikke sett sammen

De to møttes høsten 2011, og ble raskt et par, men nå ser det ut til at forholdet er over. Paret har ikke vært fotografert sammen på over tre uker. Sist de ble sett sammen var 21. september etter en bytur.

LITE SAMMEN: Paret har ikke blitt fotografert sammen på over tre uker. Her er de på shopping i California sammen med tvillingene 14. september.  Foto: FameFlynet
LITE SAMMEN: Paret har ikke blitt fotografert sammen på over tre uker. Her er de på shopping i California sammen med tvillingene 14. september. Foto: FameFlynet Vis mer

Radaronline skriver at det tilsynelatende perfekte forholdet nå slår sprekker og at dette beviser det mange i Hollywood har sladret om i månedsvis.

- Jennifer er ganske privat når det kommer til forholdet sitt, men hun har hintet om at gnisten er borte, sier en kilde nær Lopez til Radaronline.

- På forskjellige steder

- Hun har hatt vanskelig for å ignorere det folk har sagt til henne hele tiden, at forholdet til Casper ikke kan vare evig. Og nå sier hjertet hennes det samme.

ALENE: Lopez har den siste tiden vært mye alene på den røde løperen. På et arrangement med Human Rights Campaign i begynnelsen av oktober poserte hun uten Casper. Her i kjole fra Zuhair Murad. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
ALENE: Lopez har den siste tiden vært mye alene på den røde løperen. På et arrangement med Human Rights Campaign i begynnelsen av oktober poserte hun uten Casper. Her i kjole fra Zuhair Murad. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer

Mens Casper er en ung fremadstormende danser og koreograf er Jennifer en av verdens største stjerner - og mor til tvillingene Max og Emme (5) som hun har med eks-kjæresten Marc Anthony.

- De er på forskjellige steder og Jennifer vil ta mer ansvar for livet sitt og ikke gjenta gamle feil, sier en kilde.

Bekymret for barna

Men Lopez synes det er vanskelig å ta farvel fordi Smart har fått et nært forhold til tvillingene hennes.

- Det er vanskelig for henne å tenke på hvordan hun skal forklare det til barna. De elsker Casper. Jennifer vil antagelig være venn med ham i fremtiden så det ikke blir så dramatisk som bruddet fra faren deres.

Paret skal ha hatt en pause i juni, men «Love Don't Cost a Thing»-stjernen tok Smart tilbake etter kort tid.

- Jeg var hjemløs:

Jennifer Lopez i skytedrama:

 

LES OGSÅ: - Hun står opp klokken 4 for å trene