KRANGLER: Klarer jentene å ordne opp i vennskapet igjen? Foto: Scanpix
KRANGLER: Klarer jentene å ordne opp i vennskapet igjen? Foto: ScanpixVis mer

- Gnir det inn i fjeset hennes!

Vennskapet henger i en tynn tråd.

LOS ANGELES (Seher.no): Den tidligere partyjenta Nicole Richie (26) synes dagene er tøffe for tiden, skriver Life & Style Weekly.

Mens hun sitter hjemme med datteren Harlow (3 mnd) og må gå på regelmessige AA-møter har rockekjæresten, Joel Madden (29), turnert i Sør-Afrika og Europa med bandet "Good Charlotte" siden mars.

- Nicole føler seg innesperret i huset og hun kjeder vettet av seg, sier en venn av stjernen til bladet.

Og for å gjøre ting ennå verre ble venninnen Paris Hilton (27), som er sammen med Joels tvillingbror Bendji Madden (29), med på turneen.

- Nicole ringte Joel hver eneste dag, og nesten hver gang tok Paris telefonen og sa: "Vi har det helt fantastisk og fester hele natten". Dette irriterte Nicole veldig.

Den nybakte moren er spesielt opprørt fordi hun også hadde lyst til å være med på turneen, men fikk beskjed av doktoren sin om å holde seg hjemme.

- Hun har en nyfødt som må ammes og legen hennes sa at hun absolutt ikke kan reise så mye med babyen. Joel ba henne følge legens råd.

Derfor synes Nicole at Paris er svært ufølsom mot henne.

- Paris lever livet og gnir det inn i fjeset hennes, føles det som for Nicole. Hun er virkelig ikke glad over måte Paris opfører seg på, sier vennen.

"The Simpel Life"-stjernene hadde som kjent en offentlig krangel som varte i nesten to år for en tid tilbake - klarer de å ordne opp i floken før det går like langt denne gangen?

LES OGSÅ: Nei, til bryllup med Joel