GLØDER: Jennifer Aniston er forelsket - og det synes. Forholdet til ni år yngre John Mayer gjør henne tydeligvis godt. Foto: All Over Press
GLØDER: Jennifer Aniston er forelsket - og det synes. Forholdet til ni år yngre John Mayer gjør henne tydeligvis godt. Foto: All Over PressVis mer

Gløder av sex med yngre mann

- John Mayer er sensasjonell.

SEHER.NO: - John er bare så god i senga. Ikke bare god, men sensasjonell. Alle jenter jeg kjenner som har ligget med John sier at det var den beste sexen de noen gang har hatt. Jeg er ikke sikker på hva nøyaktig han gjør, men jentene blir helt ødelagt etter å ha hatt sex med ham.

Dette sier en venn av John Mayer (30) til People.

- De blir helt hekta på ham og vil bare ha mer. Uansett hva som er Johns hemmelighet så kunne han ha markedsført det. Han kunne trukket seg tilbake fra musikkindustrien, fortsetter kilden.

John har datet flere kjendisdamer, blant andre Jessica Simpson, Cameron Diaz og Jennifer Love Hewitt, og er blitt beskyldt for å være et egosentrisk monster som kun går for Hollywoods it-jenter.

For tiden er han sammen med Friends-stjernen Jennifer Aniston (39). Og kanskje er det hun som trekker det lengste strået i dette forholdet?

Den ni år eldre stjernen har blomstret opp i samværet med den Grammy-vinnende musikeren. Jennifer som var langt nede etter skilsmissen fra Brad Pitt (44) ble ofte sett i slitte jeans og t-skjorter.

Nå går hun stadig oftere i figurnære antrekk som fremhever hennes flotte kropp.

- Fantastisk sex med en yngre mann kan gjøre underverker med humør og holdning for noen hver, sier samlivseksperten Cooper Lawrence til People.

- Jennifer er i et nytt forhold, og når du har bra sex, kler du deg for å speile hvordan du føler deg. I stedet for mørke solbriller og kjedelige kjoler, går Jennifer nå i korte skjørt og sexy topper, sier Lawrence.

Jennifer og John er blitt observert sammen på hete kjærlighetsferier og intime middager.

- Jennifer sier at John er den beste elskeren hun har hatt. De gjør ikke annet enn å ha sex, de har bedre sex enn Jen og Brad hadde gjennom hele ekteskapet, forteller en venn av Jennifer ifølge In Touch.

Jessica Simpson klarte heller ikke å holde følelsene tilbake da hun tidligere var sammen med John.

Hotellgjester var blitt ufrivilleige vitner til en svært så høylytt hyrdestund mellom Jessica og John.

LES OGSÅ: Lykken er en yngre mann

HETT: Jennifer Aniston og kjæresten John Mayer på Mandarin Oriental-hotellet i Miami.
I ALL ÅPENHET: Paret legger ikke lenger skjul på sin kjærlighet overfor hverandre.
KJÆRESTEPAR: Aniston og Mayer har humoren til felles, og lo høyt sammen i bassenget.
KJÆRLIG: - Det var intimt, sier et øyevitne til dette.
KOS: Jennifer og John brukte satt ved bassenget i tre timer. Foto: All Over Press
FEST: Etter å ha solt seg, dro paret til en fest som ble arrangert i forbindelse med at innspillingen av Jennifers "Marley and Me" er ferdig. Foto: All Over Press