Glitter ute av kasjotten

Han ble dømt til tre års fengsel, men slipper ut etter noen måneder.

SIKKER: - Vi ser ingen grunn til redusere Glitters straff. Oppførselen hans er farlig for samfunnet, særlig for barna. Han må straffes, sa den vietnamesiske dommeren under rettsaken.  Foto: AP/Scanpix
SIKKER: - Vi ser ingen grunn til redusere Glitters straff. Oppførselen hans er farlig for samfunnet, særlig for barna. Han må straffes, sa den vietnamesiske dommeren under rettsaken. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere glamourrockeren Gary Glitter (62), eller Paul Francis Gadd som han egentlig heter, ble i mars dømt til tre års fengsel i Vietnam for å ha begått seksuelle overgrep på to jenter på 11 og 12 år.

- Jeg hadde dem i senga, men jeg visste hvor grensene gikk, forsvarte Gadd seg med.

Nå melder Daily Star Sunday at han slipper ut av det vietnamesiske fengselet allerede i november, og at han da endelig kan reise hjem igjen til England.

- Han savner hjemmet sitt og vil legge det helvetesaktige fengselet bak seg, sier en kilde til avisa.

LES OGSÅ: Nick Carter var sammen med den sex-dømte lærerinnen!

I 1999 ble Gadd dømt for å være i besittelse av barnepornografi i England, og karrieren hans var dermed ødelagt. I 2005 flyttet han til V#0169ng Tàu i Vietnam for å slippe unna presset, men samme år ble han arrestert for det han nå soner for.

- Det finnes ingen rettigheter her i Vietnam, ropte han under ankesaken i sommer, der han prøvde å få redusert straffen.

Det er foreløpig ikke kjent om Gadd nå har fått forkortet soningstiden, eller om han vil sone resten av dommen i England.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer