Glitter og grums

God kveld Norge-spesial

FUNNET SEG SELV: Jane Fonda. Foto: All Over
FUNNET SEG SELV: Jane Fonda. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I denne spesialutgaven av "God kveld Norge" møter du stjerner som Jennifer Lopez, Sharon Stone, Nicole Kidman, Jessica Simpson, Paris Hilton, Jane Fonda, Gwen Stefani og Halle Berry. Stjernene snakker om skjønnhetsjag, sexpress, plastisk kirurgi og dårlig selvbilde. - Jeg har endelig kommet fram til at grunnen til at mine foreldre ikke klarte å elske meg, er deres problem og ikke mitt, forteller en åpen Jane Fonda. I en alder av 68 år og tre mislykkede ekteskap har Hollywood-divaen endelig funnet seg selv.

Vi møter også skandalebefengte Hollywoodstjerner som Paris Hilton og Jessica Simpson. - Jeg har ikke lyst til å være en party-jente lenger. Det er hva jeg var for fem år siden, sier Paris som for alvor fikk sitt gjennombrudd da en sexvideo med henne og ekskjæresten havnet på internett.. Verdens største kvinnelige stjerner snakker også ut om familieliv og hvordan de skjermer seg fra pressen. - På en måte betaler barna mine en pris for min kjendisstatus. Men samtidig får de oppleve mye og sett mye av verden, forteller Nicole Kidman.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer