Fyrstinne Charlene:

Glimret med sitt fravær

Fyrst Albert møtte opp på roseballet uten fyrstinnen.

UTEBLE: Fyrst Albert møtte opp på roseballet uten fyrstinne Charlene. Foto: Lise Åserud / NTB
UTEBLE: Fyrst Albert møtte opp på roseballet uten fyrstinne Charlene. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

I helgen var det igjen tid for det tradisjonsrike roseballet i Monte Carlo, og i tradisjon tro var det fullt av glitter og glamour.

Fyrstefamilien i Monaco er selvskrevne gjester til det store ballet, som for første gang ble arrangert på initiativ fra avdøde fyrstinne Grace (1929-1982) i 1954, for å samle inn penger til The Grace Kelly Foundation.

KYSSET: Fyrsteparet overrasket på norgesbesøk. Vis mer

I år ble roseballet ledet av prinsesse Caroline av Hannover (65) og hennes datter Charlotte (35).

Den som derimot glimret med sitt fravær i år var fyrstinne Charlene (44) av Monaco. Fyrst Albert (64) møtte nemlig opp uten sin kone. Det skriver blant andre Daily Mail.

UTEBLE: Fyrstinne Charlene dukket ikke opp i anledning årets roseball. Her er fyrst Albert avbildet med prinsesse Caroline og designer Christian Louboutin. Foto: Valery Hache / Reuters / NTB
UTEBLE: Fyrstinne Charlene dukket ikke opp i anledning årets roseball. Her er fyrst Albert avbildet med prinsesse Caroline og designer Christian Louboutin. Foto: Valery Hache / Reuters / NTB Vis mer

Nettstedet oppgir ikke årsaken til at fyrstinnen uteble fra den store kvelden i Monaco, men det er allerede kjent at hun har lagt et utfordrende helseår bak seg.

Som følge av en reise til Sør-Afrika, hvor hun opprinnelig kommer fra, ble hun innlagt på sykehus og operert for en alvorlig nese-hals-infeksjon. Siden var hun innlagt på private klinikker i utlandet for behandling, noe som har ført til at hun har tilbrakt lite tid med familien.

- Fortsatt skjør

Under et intervju med avisen Monaco-Matin fortalte fyrstinnen om hvordan den siste tiden hadde vært etter at hun returnerte tilbake til fyrstedømmet.

- Da jeg kom tilbake til fyrstedømmet fokuserte jeg all min energi på mine barn, mannen min og helsen min fordi de er min prioritet. Jeg er veldig glad for å være hjemme i Monaco og med familien min, fortalte Charlene.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

Videre fulgte hun også opp med at hun er fast bestemt på å overvinne helseproblemene sine.

- Helsetilstanden min er fortsatt skjør og jeg vil ikke gå for fort frem. Veien har vært lang, vanskelig og så smertefull. I dag føler jeg meg roligere, sa hun, samtidig som hun avfeide ryktene om at hun og ektemannen har problemer i ekteskapet.

I Norge

Nylig var fyrst Albert og fyrstinne Charlene i Norge i forbindelse med at fyrst Albert (64) skulle åpne utstillingen «Sailing the Sea of Science» på Frammuseet. Også kronprins Haakon (48) var til stede under åpningen.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag delte prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Før åpningen inviterte kong Harald (85) og dronning Sonja (85) fyrsteparet til lunsj på Bygdøy kongsgård. På kongehusets nettsider kom det frem at også kronprinsesse Mette-Marit (48), prinsesse Märtha Louise (50) og fyrstinne Charlene av Monaco ville ta del i lunsjen.

LES OGSÅ: Skiller seg fra resten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer