IKKE LETT: Jessica har ikke hatt det helt enkelt den siste tiden, og skal lenge ha vært deprimert over kommentarene om vekten hennes.  Foto: All Over Press
IKKE LETT: Jessica har ikke hatt det helt enkelt den siste tiden, og skal lenge ha vært deprimert over kommentarene om vekten hennes. Foto: All Over PressVis mer

Glemte teksten to ganger!

- Oops, der dreit jeg meg ut...

SEHER.NO: At det ikke er helt enkelt å være Jessica Simpson (28) om dagen skal være sikkert og visst.

Popdivaen har måttet tåle mye kritikk de siste månedene, først for å ha lagt på seg, deretter for flere elendige konsertopptredner.

Og i helgen gikk 28-åringen på nok en "smell", da hun skulle holde den siste konserten i "Bob Your Head"-turneen i Irvine, California, skriver Us Magazine.  

I det hun gikk opp på scenen uttrykte Jessica sin glede over å være i Irvine den kvelden.

- Jeg er så spent på å gjøre dette. Det er en drøm som blir virkelighet, jeg føler jeg har fått en ny sjanse, sa hun til publikummerne.

Men popdivanes glede skulle vise seg å bli kortvarig.

For da hun skulle synge sangen "Remember That", som handler om en kvinne i et voldelig forhold, presterte hun å glemme deler av teksten.

En kjempeflau og rødmende Jessica, som nok en gang var ikledd lårkorte olashorts og cowboy-skjorte, måtte tilslutt unnskylde seg overfor publikum.

- Ooops, jeg sa whiskey altfor tidlig. Jeg dreit meg ut. Jeg er så flau! Men jeg begynner på nytt, for jeg vil at dere skal høre teksten på riktig måte, sa popstjernen.

Men flausene stoppet ikke der.

For da Jessica skulle synge en av sine andre låter - "Still Don't Stop Me", presterte hun nok en gang å glemme teksten.

- Jeg dreit meg ut igjen! Jeg gjør dette hele tiden! skal hun rødmende ha ledd.

Resten av konserten skal imidlertid ha gått knirkefritt...


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Knakk sammen i tårer