<strong>GLEMTE SØNNEN:</strong> Victoria Beckham glemte sønnen Brooklyn hjemme da hun skulle kjøre ham til skolen.  Foto: All Over Press
GLEMTE SØNNEN: Victoria Beckham glemte sønnen Brooklyn hjemme da hun skulle kjøre ham til skolen. Foto: All Over Press Vis mer

Glemte sønnen hjemme

Livet som firebarnsmor tar på stjernemamma Victoria Beckham.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (38) reiser verden rundt med sitt yngste barn, datteren Harper Seven (8 mnd), som nylig var med mamma til Kina der hun lanserte sin kleskolleksjon.

Men livet som firebarnsmor er ikke bare en dans på roser. Victoria forteller i den nyeste utgaven av Vanity Fair at hun glemte eldste sønnen Brooklyn (13) da hun skulle kjøre ham til skolen.

- Jeg satte meg inn i bilen min, spente fast Harper, satte på ipoden og kjørte til skolen. Jeg kjørte av gårde og plutselig så jeg bak på setet og tenkte «Fillern! Jeg har glemt noe!» Da kom jeg plutselig på at jeg hadde glemt Brooklyn hjemme på kjøkkenet, sier hun til Vanity Fair.


Beckham sier i intervjuet at hun var så travel at hun ikke oppdaget at sønnen var igjen hjemme og at hun følte seg som en idiot.

- Harper var i bilen, jeg var i bilen, og vi var på vei til skolen – men vi hadde ikke med oss barnet som skulle dit.

Brooklyn kom seg tilslutt til skolen.


- Jeg snudde og kjørte tilbake, sier Victoria.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her kommer Victoria til kort  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer