Jan Thomas:

Glemte jubileet

- Vi har hatt så mye å gjøre.

GLEMTE Å FEIRE: Jan Thomas og Harlem Alexander har vært midt i en flytteprosess. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLEMTE Å FEIRE: Jan Thomas og Harlem Alexander har vært midt i en flytteprosess. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Kjærligheten blomstrer mellom Jan Thomas (55) og kjæresten Harlem Alexander (34). For bare noen måneder siden ble det kjent at paret har funnet drømmeboligen på Frogner, og nå er de endelig på plass i sin nye luksusleilighet.

Til Se og Hør forteller stylisten at de bodde på hotell mens den gamle leiligheten ble pakket ned - og flyttelasset ble fraktet til deres nye hjem.

- Ganske stressende

Tidligere har 55-åringen ventet med å flytte inn til alt er klart, men denne gangen bestemte de seg for å flytte inn «før tiden».

- Jeg har jo helt angst for flytting, og kommer ikke hjem før alt er perfekt, røper Jan Thomas overfor Se og Hør.

EKSKLUSIVT: Bli med på innsiden av Jan Thomas og Harlem Alexanders nye drømmehjem på Frogner. Video: Se og Hør/Jenny Emilie Aas Vis mer

«Maskorama»-profilen forteller videre at det derfor var litt stressende for han å komme hjem til en leilighet uten blant annet TV og internett, og med «fire hundre bokser som sto over alt».

- Jeg er en veldig privat person, jeg trenger hjemmet mitt. Litt «solitude».

Det kommer likevel tydelig frem at 55-åringen mer enn trives i sitt nye hjem:

- I går lurte folk på om jeg var på noe. Jeg hadde sovet så godt, ting begynte å komme på plass og jeg visste at de siste tingene skulle bli gjort. Det er så deilig.

FRAVÆR: Jan Thomas og Harlem Alexander hadde gledet seg til å dra på fest sammen. Slik ble det ikke. Video: Rød Løper Vis mer

- Glemte å feire

Med så mye å gjøre som en flytteprosess medfører, i tillegg til at stylisten nå er i full gang som en fast del av panelet i TV-programmet «Maskorama», er det fort gjort at noe går i glemmeboken.

Det har også Jan Thomas og Harlem fått erfare. Plutselig slo det kjendisparet at de helt hadde glemt av sitt eget jubileum.

I oktober er det nemlig tre år siden de ble kjærester, etter å ha møttes under innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

- Vi satt i går og så et program, så sier Harlem «vi har snart tre års jubileum», så sier jeg: «Men herregud Harlem, vi hadde tre års jubileum 23. oktober vi, det glemte vi!» forteller 55-åringen, og følger opp:

SÅR: Harlem Alexander måtte hjelpe kjæresten Jan Thomas med rensing etter at han falt på scenen. Video: Jan Thomas Vis mer

- Altså, vi har hatt så mye å gjøre, jeg har løpt, jeg har vært så frynsete og blitt dratt i alle retninger, så vi glemte altså å feire i år.

Jan Thomas er imidlertid ikke bekymret for at de ikke rakk å feire, og kan fortelle at følelsene for samboeren fortsatt er like sterke som de var for tre år siden.

- Hver dag er en feiring, kan han røpe.

- Og når man våkner hver morgen og ser seg til siden og ser den personen i verden man aller helst vil være sammen med, og etter tre år å ha den fine forelskelsen - det er så viktig.

LES OGSÅ: Sykmeldt: - Bra for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer