- Glemte hvordan mamma så ut

Jan Thomas forlot familien som 18-åring, og ble borte i 22 år...

I LOS ANGELES: Jan Thomas tilbake I Los Angeles, der han bodde i 22 år. - Til slutt glemte jeg helt hvordan mamma, pappa og hele familien så ut, forteller Jan Thomas om tiden borte fra familien. Foto: Anders Myhren / Seher.no
I LOS ANGELES: Jan Thomas tilbake I Los Angeles, der han bodde i 22 år. - Til slutt glemte jeg helt hvordan mamma, pappa og hele familien så ut, forteller Jan Thomas om tiden borte fra familien. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se Jan Thomas snakke om tiden borte fra familien nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) er denne våren å se som programleder for «Ja, vi elsker Hollywood» på TVNorge, der han møter kvinner som satser på ulike karrierer i den amerikanske storbyen Los Angeles.

Jan Thomas selv vet hva dette innebærer. Selv dro han til Hollywood som 18-åring, og besøkte ikke Norge én eneste gang på 22 år.

- Jeg begynte på skolen og gjorde det også veldig bra som modell. Jeg begynte å få jobber, reiste, fikk venner, og en utvidet familie. Dagene skled i hverandre og dagene ble til år. Årene ble deretter til tiår.

- Det er helt ufattelig for meg i dag å tenke på at jeg ikke var hjemme. Ikke fordi jeg savnet Norge nødvendigvis, men fordi jeg var borte fra familien, sier Jan Thomas til Seher.no da vi møter ham på et hotellrom i Hollywood.

- Hvorfor dro du aldri hjem til Norge i løpet av disse årene?

- Det har jeg tenkt mye på. Når jeg i dag ser verdien av å ha mamma, broren min og familien såpass nært, er det veldig rart. Jeg har ikke noe saklig svar på det, sier Jan Thomas.

Og programlederen innrømmer at dette var noen tøffe år for familien hjemme i Norge.

- Jeg kan jo ikke snakke på vegne av hele familien, men jeg vet at det var veldig vondt for mamma. Det var jo ikke noe lettere for min bror. Det er jo sånn at man tenker at når man har en bror så har man er bror, men ettersom årene går glemmer man litt hvordan det føltes å ha en familie så nært. Man begynner å glemme, forteller programlederen.

- Til slutt glemte jeg helt hvordan mamma, pappa og hele familien så ut. Og det er klart det var tider der jeg tenkte «herregud, jeg savner dem veldig mye».

Jan Thomas forteller at han alltid har vært svært målbevisst, og at kampen for karrierren i Los Angeles er svært tøff. Likevel innrømmer han at han ville ha prioritert annerledes i dag.

- Jeg kunne aldri ha gjort det om igjen så voksen som jeg er i dag. Men jeg var ung, gal og jeg skulle opp og frem, koste hva det koste ville. Jeg sier ikke at det er den rette måten, men det var min måte, sier Jan Thomas åpenhjertig til Seher.no.

«Ja, vi elsker Hollywood» sendes på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er benete og har hestetenner

Se og hør Jan Thomas snakke om hvorfor han ikke besøkte Norge på 22 år her:
[obj:media:8481]